avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate andreipaul

Activitate andreipaul

Răspuns la discuția anuntarea concediului de odihna
raspunsul a fost dat in scris prin intermediul unui email deoarece patronul nu este in tara si aceasta este singura modalitate de comunicare
Răspuns la discuția anuntarea concediului de odihna
Angajatorul NU a efectuat nici o programare a concediilor pe acest an.

Din raspunsul sau rezulta clar ca eu am fost primul care a solicitat CO, iar acest raspuns nu era un DA explicit, ci o afirmatie din care eu ca angajat am inteles ca am acordul.

Daca se poate sa trimit cuiva discutia cu angajatorul [email] pt a-mi putea confirma daca reprezinta sau nu acordul sau ar fi minunat.

Va multumesc pt raspunsuri
Buna ziua,

Cu ce perioada inainte trebuie facuta cererea pentru concediu de odihna?

Intreb deoarece eu am facut aceasta zile cu 30-33 zile inainte de perioada ceruta, insa am citit in lege (art 143. paragraful 4) cum ca ar fi 60 de zile aceasta perioada.

Imi puteti da o parere / un sfat?

Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Dreptul la concediu de odihna
Orice alta opinie, chiar daca este aceeasi cu cea a domnului Tudor Valeriu este binevenita.

Cu cat mai multe surse sustin ceea ce am spus, cu atat sunt mai sigur ca nu ma insel in ceea ce cred ca este corect pt mine.

Va multumesc anticipat.
Va multumesc din nou pt comentariu. Voi face tot posibilul pt o rezolvare pe cale amiabila. Sa vedem care o sa fie decizia angajatorului. Sa vedem ce si cum voi primi ca raspuns.
tudorvaleriu a scris:

5. Daca nu s-a facut o programare a CO pe anul acesta asta nu inseamna ca nu puteti beneficia de zilele de co cuvenite. Incercati sa mai aveti o discutie cu el, invocati articolele din Codul muncii pe care le-ati citat aici, poate intelege.

Asa cum am precizat si in mesajul meu initial: dupa ce i-am dat angajatorului articolele pe care le-am dat si mai sus el mi-a taiat scurt craca de sub picioare spunandu-mi ca NU mai am concediu in acea perioada [discutata cu el anterior] intrucat acest concediu nu a fost programat de angajator desi, repet, il anuntasem cu 1 luna inainte de plecarea mea / concediul meu de odihna.
Va multumesc pentru raspuns. ma incanta sa aud faptul ca am avut dreptate.

Astept si alte pareri :)
[ mesaj sters pt a nu imi risca pozitia in firma sau chiar jobul ]

multumesc celor ce au raspuns.