In prezent am 32 ani. La varsta de 1 an parintii mei au divortat iar tatal meu s-a recasatorit. Nu am tinut niciodata legatura insa a platit pensie alimentara lunar pana la terminarea facultatii, cand aveam 22 ani. Parintii tatalui meu au murit in anii 1999, respectiv in 2003. Tatal meu s-a prezentat la acceptarea mostenirii doar in cazul succesiunii dupa tatal sau. In anul 2005 a decedat si tatal meu, de al sau deces nu am fost aflat decat anul acesta, 2009, cand sora tatalui meu a deschis un proces prin care urmareste sa fie declarata unica mostenitoare a averii bunicilor mei, prin acrescamant, adica prin inlaturarea mea si a surorii mele vitrege (din a doua casatorie a tatalui meu, fiind divortat in momentul decesului sau).
In concluzie sora tatalui meu urmareste a fi declarata unica mostenitoare bazandu-se pe faptul ca nu am acceptat mostenirea nici eu si nici sora mea in termenul de 6 luni. Insa nu am fost chemat pentru acceptarea mostenirii. Cum ar trebui sa procedez? Astept un raspuns urgent intrucat am o infatisare maine, 26 iunie 2009