deocamdata nu am luat legatura cu nici un avocat.
urmeaza sa o fac, dar nu am la dispozitie sume mari de bani, si nu stiu la cat s-ar ridica onorariul unui avocat.
Nu cred ca as putea proba, parintii lui nu ar declara impotriva fiului, si numai ei au fost de fata.
Probabil va fi nevoie sa contactez si un avocat in vederea redactarii cererii de custodie? Va rog daca se poate sa ma lamuriti care sunt pasii desfasurarii unui divort.
Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de la domiciliul sotului. ( unde stateam cu parintii lui), pe data de 22 oct.
Mi-a spus ca va intenta divortul si ca doreste ca totul sa fie de comun acord.
Dar doreste sa ia copilul in week-end-uri,iar eu nu sunt de acord decat cu vizitarea copilului in prezenta mea si la domiciliul actual.
Pot fi acuzata de parasirea domiciliului conjugal?
DIVORTUL AR FI ULTIMA SOLUTIE. EU VREU SA PLEC IMPREUNA CU MINORUL LA PARINTII MEI, DAR MA AMENINTA CA RAMAN FARA COPIL PT CA ARE SITUATIA MATERIALA MAI BUNA.
MULTUMESC PT RASPUNSURI
Am 24 de ani si sunt casatorita de aproape un an, avem impreuna un copil de 10 luni. Problema este ca nu ne mai intelegem si am ajuns sa discutam de divort. Cum as putea sa fac sa nu fiu acuzata de parasire de domiciliu (inca stam impreuna cu familia lui) , si cum as putea sa cer incredintarea copilului. Eu sunt in concediu de crestere copil si iau numai 800 lei , el munceste si are venit 2600lei!
Ce pot sa fac??