Pt ridicare pot sa imputernicesc o alta persoana ,da fiind faptul ca stau la 450 km de Tribunalul respectiv?Sau mai bine ce solutie as avea sa nu fie nevoie sa strabat 450 km si sa intru in posesia formulei executorie?Pot sa rog in cerere sa imi trimita prin posta eu platind toate cheltuielile de transport,etc,motivand distanta prea mare?
Multumesc!
Va rog sa imi trimiteti si mie un model pt o cerere depusa la Tribunal sa imi investeasca cu formula executorie o solutie data ,sa o duc la un executor sa imi recupereze cheltueilile de judecata!Pot sa o trimit prin posta aceasta cerere dat fiind ca stau in alt judet ?
Va multumesc
Pt a beneficia de legea 76/2002 pt subventie angajare absolvent am obligatia sa il angajez cu 8 ore?sau 4 ore sau cu 2 nu se poate?Ca eu nu vad deloc in aceasta lege sa se specifice program normal de lucru!
Multumesc!
Deci sa inteleg ca am obligatia sa depun la AJFOM de unde am sediul locul vacant si apoi absolventul vine la mine si apoi fac un dosar pt angajare cu care ma duc la Ajfom si fac comventia?Nu tre sa mai depuna si ea un dosar ca,cauta un loc de munca?Stiam ca tre sa o preiau din somaj..poate ma insel!
Multumesc!
Nu stiu bine care e regula..aboslventa tre sa depuna dosarul la somaj si dupa citeva zile pot sa o angajez sau tre sa ia macar 1 luna somaj si dupa asta tre sa o angajez sa beneficez de lg 76?Absolventa depune dosarul in cautarea unui loc de munca la AJFOM din orasul ei sau din orasul unde am eu sediul(in alt oras)?
Va multumesc pt sfaturile utile
Buna dimineata!
Va scriu si eu legat de o pb cu care ma confrunt!
Vreau sa angajez un absolvent promotia 2009 si vrreau sa beneficiez de Legea 76/2002 privind 1 salar minim pe economie pt studii medii!
Care sunt pasii pe care tre sa ii urmez?
Aboslventa e din alt oras si stiu ca tre sa isi depuna intai dosarul la AJOFM din oras la ea si eu apoi sa depun la AJFOM ca este un loc vacant la mine la firma ,dupa care tre sa fac o conventie cu Ajfom...intrebarea mea ar fi...ca sa declar locul vacant unde ma duc?la Ajfom unde are sediul firma sau in orasul unde are depus absolventa dosarul pt somaj?La fel conventia la care Ajofm o fac?De la sediul firmei sau din oras la ea?
Multumesc mult!