avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... exemplu cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

exemplu cerere

Va rog sa imi trimiteti si mie un model pt o cerere depusa la Tribunal sa imi investeasca cu formula executorie o solutie data ,sa o duc la un executor sa imi recupereze cheltueilile de judecata!Pot sa o trimit prin posta aceasta cerere dat fiind ca stau in alt judet ?
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2009
catalina25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 6 Iulie 2009
Modelul il gasiti pe site-ul www.dsclex.ro ori pe orice lat site, iar daca doriti puteti sa o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.
Oriocum de ridicat trebuie sa mergeti personal.
Pt ridicare pot sa imputernicesc o alta persoana ,da fiind faptul ca stau la 450 km de Tribunalul respectiv?Sau mai bine ce solutie as avea sa nu fie nevoie sa strabat 450 km si sa intru in posesia formulei executorie?Pot sa rog in cerere sa imi trimita prin posta eu platind toate cheltuielile de transport,etc,motivand distanta prea mare?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2009
catalina25, utilizator
DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul(a) ………………, domiciliat(a) in ………………….
In temeiul art. 374 - art. 376 C. proc. civ., depun copie legalizata a sentintei civile (sau deciziei civile) nr. ………., din …………, pronuntata de …………., in dosarul nr. …………. ramasa definitiva (si irevocabila) si rog sa dispuneti
INVESTIREA SA CU FORMULA EXECUTORIE
prevazute de art. 269 C. proc. civ., pentru ca sa pot cere executarea sa.

Data depunerii
…………….
Semnatura,
……….

DOMNULUI PRESEDINTE AL …………………

Pentru ridicare puteti sa imputerniciti pe cineva ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere catre judecatorie pentru executare silita caragea_suzana caragea_suzana Buna ziua, as dori sa stiu unde as putea gasi un model de cerere catre judecatorie pentru a investi(sau asa ceva) cu formula de executare...multumesc ... (vezi toată discuția)
Formular cerere de investire? andral andral Am avut un proces pt. somatie de plata. Eu,in calitate de creditor am castigat.Pe data de 26 iulie 2011 debitorul a semnat ca a primit hotararea si pana astazi ... (vezi toată discuția)
solutie in executare dansorin dansorin buna ziua,ce trebuie sa fac sa pun in aplicare o solutie definitiva,am luat timbre,am platit taxa financiara,am inteles ca trebuie sa fac doua cereri sa le ... (vezi toată discuția)