avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... solutie in executare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

solutie in executare

buna ziua,ce trebuie sa fac sa pun in aplicare o solutie definitiva,am luat timbre,am platit taxa financiara,am inteles ca trebuie sa fac doua cereri sa le depun la arhiva,ma puteti ajuta sa fac si eu acele cereri si ce trebuie scrise in ele,va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: dansorin , utilizator 17:22, 11 Ianuarie 2011
Ca sa puteti executa o hotarare judecatoreasca depuneti la arhiva instantei care a emis hotararea cerere de legalizare cu mentiunea definitaiva si irevocabila a hotararii cu taxa jud de 2 lei si timbru jud de 0,3 lei si o cerere de investire cu formula executorie a hotararii insotita de taxa jud de timbru de 4 lei si timbru jud de 0,3 lei.
trebuie sa fac cerere sa fac o copie a solutiei definitiva si cu copia solutiei si cu timbru si taxa jud.le depun la arhiva,dar nu stiu sa fac acea cerere de investire ,imi puteti da un exemplu de cerere ce sa sciu in ea mai detaliat,la financiar ma pus doamna de la ghiseu sa platesc 20 lei nu 2lei sau 4 lei,o primeste ce cea de 20 lei in schimbul celorlante sa nu mai fac un drum
DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul(a) .................., domiciliat(a) in ......................
In temeiul art. 374 - art. 376 C. proc. civ., depun copie legalizata a sentintei civile (sau deciziei civile) nr. .........., din ............, pronuntata de ............., in dosarul nr. ............. ramasa definitiva (si irevocabila) si rog sa dispuneti
INVESTIREA SA CU FORMULA EXECUTORIE
prevazute de art. 269 C. proc. civ., pentru ca sa pot cere executarea sa.

Data depunerii
................
Semnatura,
..........

DOMNULUI PRESEDINTE AL .....................

Dosar nr.........

Catre
JUDECATORIA ......

Subsemnatul...................., in calitate de .......in acest dosar, va solicit eliberarea unei copii de pe sentinta nr. ....../......., pronuntata in acest dosar cu aplicarea mentiunii definitiva si irevocabila.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie eva03 eva03 Am o decizie data in apel la tribunal, anulare act. Nu s-a facut recurs. Unde fac legalizarea? Unde fac cererea de investire? Care este taxa de timbru si cat ... (vezi toată discuția)
Formular cerere de investire? andral andral Am avut un proces pt. somatie de plata. Eu,in calitate de creditor am castigat.Pe data de 26 iulie 2011 debitorul a semnat ca a primit hotararea si pana astazi ... (vezi toată discuția)
Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)