Buna ziua,
am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am gasit.
Daca ma puteti ajuta va multumesc.
P.S. In cit timp de la depunerea cererii se elibereaza documentul?
Nu exista un model de cerere.
Mergeti la grefa instantei ( o sa va trebuiasca un timbru, dar nu mai stiu exact suma, intrebati grefierul), teoretic trebuie sa va elibereze hotararea pe loc ( fac o copie, pun timbrul si stampila, semneaza si gata).
Buna ziua,
am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am gasit.
Daca ma puteti ajuta va multumesc.
P.S. In cit timp de la depunerea cererii se elibereaza documentul?
Dosar nr.........
Catre
JUDECATORIA ......
Subsemnatul...................., in calitate de .......in acest dosar, va solicit eliberarea unei copii de pe sentinta nr. ....../......., pronuntata in acest dosar cu aplicarea mentiunii definitiva si irevocabila.
Atasati o taxa judiciara de timbru de 2 lei si un timbru judicar de 0,15 lei.
Termenul de eliberare difera de la o judecatorie la alta.
Subsemnatul(a)...................................................., in calitate de ............................... va rog sa-mi aprobati eliberarea unei copii legalizate dupa sentinta/incheierea civila/penala nr. ..............., pronuntata in acest dosar cu aplicarea mentiunii definitiva si irevocabila.