avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Investire sentinta cu mentiunea \'\'definitiva si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Investire sentinta cu mentiunea ''definitiva si irevocabila''

Buna ziua, cum procedez ca sa obtin de la Judecatorie o sentinta cu mentiunea definitiva si irevocabila ? imi puteti oferi un model de astfel de cerere ? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:24, 4 Aprilie 2013
Puteti folosi modelul de mai jos:


Către,
JUDECATORIA ____
DOMNULE PRESEDINTE,
Subscrisa societatea comercială ____S.R.L., persoană juridică română cu sediul social în ___, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul __ sub nr. J ___, având codul fiscal ____ şi cont bancar ___ deschis la ____, reprezentată legal de Administrator ___, prin prezenta vã rugãm sã legalizaţi cu menţiunea definitivã şi irevocabilã Ordonanţa nr. ___ pronunţatã de Judecãtoria Tg. Mures în şedinţa publicã de la data de __ in dosarul cu numãrul ___.
Anexãm prezentei urmãtoarele:
Ordonanţa nr. –original
Taxã timbru în valoare de 2 lei
Timbru judiciar în valoare de 0,15 lei
Domnule presedinte,

Subsemnata/ul x, domiciliat ...., in calitate de ... in dosarul civ.nr.x/x/anul al Judecatoriei x, solicit prin prezenta cerere legalizarea sentintei civ. nr. x pronuntata de Judecatoria x in data x, in dosarul mai sus aratat.
Anexez:- taxa de timbru de 2.00 lei, timbru jud. de 0,15 lei si sentinta respectiva.

Data si semnatura,

Domnului Presedinte al Judecatoriei X.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie sentinta alex197908 alex197908 buna am o sentinta civila - fond funciar - si as dori un model pt a o legaliza si investi cu formula executorie Pana acum nu am mai facut asa ceva si de ... (vezi toată discuția)
Cerere legalizare iancu123 iancu123 as dori un model de cerere de legalizare a unei sentinte emise de judecatorie. (vezi toată discuția)