avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate sandicadumitrascu

Activitate sandicadumitrascu

Răspuns la discuția pensie alimentara
da este stabilita in scris. dar eu cat trebuie sa astept pentru a putea depune la politie alta plangere. Este adevarat ca doar atunci cand nu primesti doua luni consecutiv nici un leu?
va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Sunt o persoana divortata cu 1 copil. Prin lege s-a stabilit o pensie alimentara de 80 lei. Neprimind-o la timp am dat o declaratie la politia din localitate. Am ajuns la o intelegere sa imi achite esalonat 150 lei / luna pana la stingerea restantei. Prima luna nu am primit nimic, iar a doua 100 lei. Spuneti-mi si mie care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a recupera pensia. Este bine ca am primit banii luna asta? Am avut intentia sa-i trimit inapoi pe motiv ca-si bate joc de mine, dar ... .
dar daca totusi se desemneaza pe el, este corect? ce trebuie facut sa inteleaga , ca nu este corect?
cine scrie deciziile consiliului de administratie si consiliului profesoral al scolii daca secretarul scolii nu este si secretarul acestor consilii? va multumesc
va rog frumos puteti sa-mi spuneti si mie un temei legal unde sa se specifice ca in consiliul de administratie al scolii, primarul poate fi reprezentantul primarului.
multumesc mult!
cine poate fi reprezentant al primarului si cine poate fi reprezentant al consiliului local?
nu sunt cadru didactic.
am si eu o intrebare. este posibil ca din consiliul de administratie al scolii sa faca parte primarul ca reprezentant al primarului si sotia acestuia ca reprezentant al parintilor? multumesc
sunt o mama divortata cu un copil. fostul sot netrimitand pensia alimentara m-am hotarat sa o recuperez. am depus o declaratie la postul de politie si mai departe nu stiu ce va fi. daca copilul meu va dori o cariera in politie îi va trebui cazierul parintilor? este posibil ca fostul sot sa nu plateasca si nu stiu care este masura de constrangere.
multumesc!