da este stabilita in scris. dar eu cat trebuie sa astept pentru a putea depune la politie alta plangere. Este adevarat ca doar atunci cand nu primesti doua luni consecutiv nici un leu?
va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Sunt o persoana divortata cu 1 copil. Prin lege s-a stabilit o pensie alimentara de 80 lei. Neprimind-o la timp am dat o declaratie la politia din localitate. Am ajuns la o intelegere sa imi achite esalonat 150 lei / luna pana la stingerea restantei. Prima luna nu am primit nimic, iar a doua 100 lei. Spuneti-mi si mie care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a recupera pensia. Este bine ca am primit banii luna asta? Am avut intentia sa-i trimit inapoi pe motiv ca-si bate joc de mine, dar ... .
cine scrie deciziile consiliului de administratie si consiliului profesoral al scolii daca secretarul scolii nu este si secretarul acestor consilii? va multumesc
va rog frumos puteti sa-mi spuneti si mie un temei legal unde sa se specifice ca in consiliul de administratie al scolii, primarul poate fi reprezentantul primarului.
am si eu o intrebare. este posibil ca din consiliul de administratie al scolii sa faca parte primarul ca reprezentant al primarului si sotia acestuia ca reprezentant al parintilor? multumesc
sunt o mama divortata cu un copil. fostul sot netrimitand pensia alimentara m-am hotarat sa o recuperez. am depus o declaratie la postul de politie si mai departe nu stiu ce va fi. daca copilul meu va dori o cariera in politie îi va trebui cazierul parintilor? este posibil ca fostul sot sa nu plateasca si nu stiu care este masura de constrangere.
multumesc!