avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizii ale consiliului profesoral
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizii ale consiliului profesoral

cine scrie deciziile consiliului de administratie si consiliului profesoral al scolii daca secretarul scolii nu este si secretarul acestor consilii? va multumesc
Cel mai recent răspuns: miky_30 , utilizator 19:58, 4 Aprilie 2011
Vedeti cine il inlocuieste pe secretarul Consiliului de Administratie , asa cum este stipulat in Regulamentul intern al Scolii dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare dirigentie yna998 yna998 Buna seara, Pe la jumatatea lunii august, am adresat o cerere directorului scolii in care lucrez pentru acordarea functiei de diriginte. Ieri, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Model de contestatie pentru anularea deciziei de exmatriculare alex buzau alex buzau Buna ziua.ma pueti ajuta si pe mine cu un model de contestatie pentru anularea deciziei de exmatriculare ??sincer nu stiu ce sa mai cred .in data de 28 ... (vezi toată discuția)
Raspuns solicitari / cereri de recalculare drepturi salariale geoo83 geoo83 In urma unor cereri / solicitari privind recalcularea drepturilor salariale, ale cadrelor didactice, inregistrate la secretariatul scolii, care este termenul ... (vezi toată discuția)