avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate raspuns solicitari / cereri de recalculare drepturi ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

raspuns solicitari / cereri de recalculare drepturi salariale

In urma unor cereri / solicitari privind recalcularea drepturilor salariale, ale cadrelor didactice, inregistrate la secretariatul scolii, care este termenul de acordare a raspunsului la aceste cereri / solicitari?
Se ia in calcul faptul ca intr-un consiliu profesoral s-a raspuns (verbal) acestor cereri / solicitari ale cadrelor didactice?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:35, 27 Mai 2018
Raspunsul verbal primit in consiliul profesoral trebuie confirmat in scris, in conditiile in care s-a depus o cerere scrisa, cu nr. d einregistrare/ data, anterioara/ ulterioara, datei tinerii consiliului la secretariatul scolii in acest sens.
Raspunsul trebuie dat in 30 de zile de la data inregistrarii cererii/ solicitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen raspuns solicitati / cereri geoo83 geoo83 In urma unor cereri / solicitari privind recalcularea drepturilor salariale, ale cadrelor didactice, inregistrate la secretariatul scolii, care este termenul ... (vezi toată discuția)
Calomnie Simonica5 Simonica5 Buna ziua! Pot sa dau pe cineva in judecata pentru calomnie? (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca , pensie pentru limita de varsta arhontele arhontele Daca o persoana nu a depus dosarul de pensionare la data la care a implinit varsta standard de pensionare conform anexei 5 i se intrerupe in mod automat ... (vezi toată discuția)