avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate kopysto

Activitate kopysto

Lucrez la o firma care este lider international in domeniul productiei instalatiilor termice, din noiembrie anul trecut pe postul de reprezentant vanzari pe zona de S-V a tarii in sistem Homme Office. Directorul m-a sunat si mi-a comunicat ca s-a hotarat sa angajeze pe altcineva care stie si limba maghiara pt.a putea capta si zona de N-V a tarii si mi-a spus ca trebuie sa-mi dau demisia, daca mai vreau sa-mi vad banii cuveniti + comisioanele + zilele de concediu si ca sa fie si mai convingator dupa mai multe discutii a zis ca daca nu-mi semnez demisia o sa ma dea afara la nu stiu ce litera,din cate stiu eu nu mai exista litera I. In contractul pe care l-am semnat scrie clar ca daca-mi dau demisia beneficiez de 15 zile calendaristice ca preaviz si daca ma dau ei afara beneficiez de 20 zile LUCRATOARE, eu m-am consultat cu un avocat si mi-a zis ca sa ma rog sa ma dea afara asa pt ca-i dam in judecata si castigam. Oare asa sa fie? Chiar este tara tuturor posibilitatilor????Voi ce ma sfatuiti sa fac?