kopysto a scris:
1....trebuie sa-mi dau demisia, daca mai vreau sa-mi vad banii cuveniti + comisioanele + zilele de concediu si ca sa fie si mai convingator dupa mai multe discutii a zis ca
2...daca nu-mi semnez demisia o sa ma dea afara la nu stiu ce litera,din cate stiu eu nu mai exista litera I.
3...., eu m-am consultat cu un avocat si mi-a zis ca sa ma rog sa ma dea afara asa pt ca-i dam in judecata si castigam. Oare asa sa fie? Chiar este tara tuturor posibilitatilor????Voi ce ma sfatuiti sa fac?
1. Nu va dati demisia (motivele le aveti mai sus). Nu este legal sa va conditioneze plata salriului, comisionaleor, etc. de demisie. Banii vi-i datoreaza oricum, si in cel mai rau caz ii vei obtine in instanta.
2. Nu mai exista litera i, dar exista totusi concediere disciplinara. Pentru a concedia disciplinar, trebuie urmati niste pasi legali da catre firma. daca firma va concedieza fara sa urmeze acesti pasi, sunt sanse foarte mari sa castigati in instanta (din ce povestiti, eu cred ca firma nu va urma astfel de pasi).
3. In mare, avocatul are dreptate :)
p.s. Totusi, dragoste cu sila nu se poate, si nu cred ca veti mai avea o relatie buna cu firma la actualul loc de munca... Mult succes!