avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate diaa

Activitate diaa

unde gasesc legislatie pentru a deschide o casa de asigurari de sanatate particulara?
Discuție SOMAJ
DACA UN ANGAJAT SI-A DAT DEMISIA CU ACORDUL PARTILOR MAI BENEFICIAZA DE SOMAJ?
Discuție insolventa
am contactat un credit de la banca de 200000 eur gajand cu o proprietate.si timp doi ani am platit la zi.Cand am vazut ca am probleme financiare am facut memoriu catre banca si am cerut perioada de gratie 6 luni, in decembrie expira. a
Acum am primit hartie ca banca a cerut insolventa si trebuie sa ma prezint la jud sindic.Problema e ca proprietatea nu mai valoreaza cat imprumutul, eu sunt asociat unic si adm dar nu am nimic pe numele meu,deci de unde isi recupereaza banca banii? Eu ca adm.ce patesc?Ce se intmpla la jud sindic?
Multumesc mult

Va rog frumos dati-mi si mie un model de "hotararea adunarii generale a asociatiei' pentru o asociatie non profit:(
Discuție sediu social
va rog spuneti-mi ce acte si cat dureaza schimbarea sediului social la un ong;)
Discuție tva
ong-urile sunt platitoare de tva?
Din 48 de rate mai aveam de platit 4 rate cand am fost anuntata ca mi s-a reziliat contractul Daca s-a reziliat contractul de leasing printr-o hotarare judecatoreasca, nu ar trebui sa primesc si eu o copie? Nu am primit nimic, am primit hartie de la executor ca am de platit o suma fabuloasa,si dupa ce o platesc sa negociez cu cei de la leasing alta suma ca sa-mi faca actele pe masina.Deci daca platesc la executor suma care ar achitarea masinii +penalitati ........leasingul nu-mi face acte pe ea ,vor masina inapoi daca nu le mai dau cat cer.
Masina e pe firma.Daca vand firma, cel ce o cumpara preia si datoria cu leasingul,pe langa masina,nu? Eu ca asociat unic mai am vreo treaba cu problema asta?
Răspuns la discuția ce se va intampla?
am incercat reesalonarea datoriei, am cerut si o perioada de gratie, dar raspunsul nu a fost favorabil
-daca ma da in judecata ce castiga? Nu am nimic pe numele meu !
-Dupa cat timp incepe executarea?
De ce bancile nu-si asuma nici o pierdere? Doar si ele sunt societati comerciale, nu? De ce numai noi, astea mici trebuie sa pierdem?
Daca vand firma ( activ+pasiv), deci cu tot cu proprietate, ce patesc?
Multumesc mult pentru proptitudine:)
am un credit pe firma, unde sunt asociat unic, de 300000 eur, cumparare teren+constructie.Am platit la zi 2 ani si acum am 60 de zile intarziere si nu stiu cand am sa platesc .
- cat dureaza pana ma executa? Daca imi pun sechestru pe casa, trebuie sa o parasesc,,nu?
- problema ca banca mi-a dat atunci mai mai multi bani decat valoreaza acum proprietatea .Cum isi va recupera banca banii? Altceva nu am pe numele meu, eu ca persoana fizica, casa fiind inregistrata pe firma.