Din momentul in care aveti actele interne, respectiv noul contract de inchiriere/comodat pentru noul sediu, si AGA, se depun actele la Judecatorie si, termenul de judecata se da in maxim 7 zile de la data depunerii. Mai dureaza cateva zile redactarea si legalizarea incheierii. E posibil insa, din cauza grevei, sa dureze putin mai mult.
Cu stima,
Av. Niculescu-Gorpin
S-ar putea sa dureze mult mai mult de 7 zile ... pe forum s-a mai pus o problema de acest gen, instanta netinand cont de prevederile OG nr.26/2000 invocand repartizarea aleatorie a dosarului la un complet care avea sedinta de judecata mult peste termenul prevazut de lege.
Asta am spus si eu, ca s-ar putea sa dureze mai mult, plus ca e vacanta. Unica solutie ramane preschimbarea termenului intr-unul mai apropiat, in caz de depasire flagranta a termenului normal. Eu asa patesc de regula la asigurari sociale, unde primul termen de judecata mi se da peste 1 an jumate de la data inregistrarii. Dar reusesc sa il preschimb la 3-4 luni... Cat despre fundatii, cel mai lung termen primit (in mai) a fost de 14 zile, in loc de 7.
Da, exista aceasta posibilitate de a face cerere de preschimbare a termenului de judecata ... intemeindu-si cererea pe prevederile OG nr.26/2000 ... dar sistemul judiciar al nostru merge ca melcul ;)