Buna ziua, am si eu aceasi problema, dar ce fac daca numele de pe caseta luminoasa care nu este aceasi cu denumirea firmei este inregistrat de altcineva.de exemplu o sa am o caseta luminoasa jumatate cu numele unui partener si jumatate cu un alt nume decat cel trecut in acte?
Inteleg ,va rog ma puteti trimite undeva ,ma puteti indruma momentan sunt intr-o adanca criza de bani dupa ce am fost evacuat din locuinta in care stateam cu chire pentru ne plata chiriei,si ne plata salariului.
Pai va rog sa imi dati un sfat pt ca deja a trecut deja o luna de cand nu am luat banii si inca lucrez la ei ,si asa am datorii destul de mari din cauza asta,va rog ce pot face.
Cred ca as putea sa o dovedesc pentru ca eu semnez pt fiecare ban pe care il iau si daca e vorba de martori cred ca sunt cel putin 10 in situatia mea care abia asteapta sa faca cineva ceva.Si inca ceva este legal sa muncim Duminica si program de noapte fara sporuri su zi platita dublu? Pot sa ma leg si de treaba asta sa ii santajez intrun fel sau altul,adica "Daca nu imi dai banii mei pot sa......." ??? Va multumesc inca o data
Va rog sa ma ajutati,lucrez la o firma de la care am decis sa plec, cu preaviz cu totul in regula dar sunt ff mari intarzieri cu banii si stiu fosti colegi care si dupa un an inca mai au bani de luat.Ce sa fac sa sa ii conving sa imi dea bani ,mentionez ca firma nu e in regula cu CM(nu sunt declarate salariile corecte) pot sa le fac ceva pe cale legala?