Buna ziua,
Am urmatoarea problema:in 29 sept.2011 am lovit o masina care a lovit o alta si aceea,la randul ei pe alta;nimeni nu a suferit nicio vatamare corporala,impactul nefiind foarte violent si toate masinile implicate aveau RCA-uri.Am fost la politie,s-a constatat accidentul,s-au intocmit toate actele necesare reparatiilor aferente si tot ce trebuia.Acum,la aproape doua luni si jumatate,m-a sunat unul dintre proprietarii masinilor,respectiv al doilea lovit,sa-mi spuna ca trebuie sa-i platesc despagubiri in valoare de 1800 lei,ceea ce ar reprezenta pierderile materiale inregistrate de firma dlui.in acest rastimp,adica dlui nici acum nu si-a ridicat masina din service.Eu nu sunt expert in reparatii auto,dar orice novice isi poate da seama ca ,dupa cum arata masina la momentul accidentului,nu este justificata asa o perioada lunga de reparatii(masina mea a fost cea mai avariata si tot e gata de o luna).Parerea mea este ca dansul ,pe langa ce s-a stricat atunci,a vrut sa-si mai rezolve si alte probleme neacoperite de asigurator,dar nu stiu daca pot sa dovedesc asta.Va rog sa-mi spuneti daca ar avea castig de cauza daca ma da in judecata,asa cum ma ameninta.
Buna ziua,
Intrebarea mea este daca,atunci cand se repara terasa unui bloc,intra la plata comuna si suprafata balcoanelor,fiindca adminstratorul nostru sustine ca balcoanele sunt treaba poroprietarilor de la ultimul etaj,ceea ce nu mi se pare corect pt. ca sub mine mai sunt si alte balcoane,nu?!
Si inca ceva: daca administratorul nu vrea sa incaseze banii de intretinere pana ce respectivul nu achita si banii destinati reparatiilor,acesta il poate da in judecata?