avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate adi1

Activitate adi1

Răspuns la discuția Promovarea in treapta
atunci cum pot sa ajung la nivelul celui care " este " acum cu o treapta mai mare ( sau are clase mai multe ) . Eu cum pot sa ajung la acelasi nivel , asta este de fapt intrebarea.
Sunt functionar public, consilier superior 2 si as dori sa trec in treapta 1, am luat legatura cu compartimentul resurse umane din minister ( sunt in provincie , dar apartinem direct de minister ) iar raspunsul primit a fost : conform legii salarizarii unice nu se prevede nimic in legatura cu avansarea in treapta. ( ?! ).Dupa cate stiu eu, sunt prevazute criteriile pentru promovarea in grad profesional , nu pentru avansarea in treapta , unde a ramas valabil articolul din Ordonanta 6 din 2007. Poate reuseste cineva sa-mi explice cum stau lucrurile. multumesc mult.
Răspuns la discuția master / functionar public
Da , am studii aprofundate dar nu cum se specifica in lege, citez art.57 al. (7) Pentru participarea la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea functiilor publice de conducere, candidatii trebuie sa fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice.
Răspuns la discuția master / functionar public
mai pot face ceva ? In lege ar fi fost corect ca la art. respectiv sa se specifice ca au nevoie de master doarcei care au studii de scurta durata , cred.
Răspuns la discuția master / functionar public
elena 138 ai dreptate , dar nu mi se pare corect ca cineva care a facut o facultate de 3 ani plus un master de functionar public sau management ( nu vreau sa jignesc pe nimeni , nu asta este intentia mea ) sa valoreze mai mult ca si facultatea mea de 5 ani in care eu am facut un an de management dar este inclusa in diploma de licenta si nu in cea de master.
Răspuns la discuția master / functionar public
am terminat Universitatea de Stiinte Agricole Cluj Napoca in anul 1992, lucrez ca inginer la Directia Agricola, am un master in drept penal, ( mai am o facultate de psihologie si un master in psihologie, dar asta nu are legatura cu serviciul meu) Mentionez ca nu am facultatea de drept, doar un master in drept penal si procesual penal aprofundat , de ce nu este bun acest master, din moment ce lucrez cu dosare cu fonduri europene si consider ca a sti cat de cat drept penal ajuta in caz ca te lovesti de BANI EUROPENI...
as vrea sa stiu daca am o facultate de 5 ani in domeniul agricol si un master in drept penal , pot sa concurez pentru un post de director sau sef serviciu, deoarece mi s/a spus ca masterul valabil in acest domeniu ( agricol _ funct.public) este cel in drept administrativ si al functionarului public. Astept parerile celor care s/au intilnit cu cazuri asemanatoare.