avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea in treapta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea in treapta

Sunt functionar public, consilier superior 2 si as dori sa trec in treapta 1, am luat legatura cu compartimentul resurse umane din minister ( sunt in provincie , dar apartinem direct de minister ) iar raspunsul primit a fost : conform legii salarizarii unice nu se prevede nimic in legatura cu avansarea in treapta. ( ?! ).Dupa cate stiu eu, sunt prevazute criteriile pentru promovarea in grad profesional , nu pentru avansarea in treapta , unde a ramas valabil articolul din Ordonanta 6 din 2007. Poate reuseste cineva sa-mi explice cum stau lucrurile. multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:26, 28 Noiembrie 2011
De la 01.01.2011 nu mai exista trepte de salarizare!.
atunci cum pot sa ajung la nivelul celui care " este " acum cu o treapta mai mare ( sau are clase mai multe ) . Eu cum pot sa ajung la acelasi nivel , asta este de fapt intrebarea.
Eu am inteles intrebarea...dar momentan nu se poate. Doar in momentul in care se vor aplica coeficientii din legea unica de salarizare, functionarii publici incadrati in acelasi grad profesional vor avea salarii similare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta de salarizare silviup silviup Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie publica in decembrie 2008 ca functionar public in functia de referent grad profesional superior, treapta 3 de ... (vezi toată discuția)