avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate ramonadaniela

Activitate ramonadaniela

daca am un spatiu cdomerial unde comercializez un anumit produs iar fostul chirias care comerciant care promova acelas produs ca si mine vine si pune un bener cu firma sa in fata magazinului meu si are si contract cu primaria pentru a pune cea reclama pe trotuarul din fata magazinului meu ce pot eu sa fac_

nu este vorba oare de concurenta neloaila_


pot sa fac reclamatie la consiliul concurentei
Răspuns la discuția debransare
nu cred ca voi plati pt ambele pt ca termoficarea este in procedura de faliment si nu va mai furniza agent termic.
Răspuns la discuția debransare
da, dar cel de la termoficare nu va fi functional pt ca voi pastra doar un calorifer si acela il voi opri de la robinet.
Discuție debransare
in czul in care asociatia de proprietari nu semneza autorizarea de debransare, iar eu montez o centrala termica renuntand la caloriferele vechi, insa fara a ma debransa efectiv si de la retaua de termoficare care pot fi consecintele?
eu detin o hot jud def si irev in ceea ce priveste o restrana la asociatia de proprietari, in sensul ca acea hotarare spune ca eu nu am nici o restanta. asociatea refuza sa stearga suma de pe grafic si refuza sa imi semneze autorizarea pt debransarea de la termoficare. am solicitat un executor jud. care a facut o notificare, insa raspunsul asociatie este ca nu se poate pt ca nu se poate.

ce pot sa fac eu in aceasta situatie?