avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila neluata in calcul

eu detin o hot jud def si irev in ceea ce priveste o restrana la asociatia de proprietari, in sensul ca acea hotarare spune ca eu nu am nici o restanta. asociatea refuza sa stearga suma de pe grafic si refuza sa imi semneze autorizarea pt debransarea de la termoficare. am solicitat un executor jud. care a facut o notificare, insa raspunsul asociatie este ca nu se poate pt ca nu se poate.

ce pot sa fac eu in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters91831 , utilizator 09:07, 1 Iulie 2009
De ce ne mai mira acest lucru ? Daca la nivel inalt nu se respecta legile ....
cereti o notificare scrisa si stampilata de la asociatie asupra motivelor pentru care nu efectueaza stergerea respectivei sume, cerind sa specifice in clar si numele semnatarilor acelui document. in baza acesteia, a hotaririi judecatoresti si a copiei dupa notificarea executorului judecatoresc vor fi pedepsiti penal de catre tribunal, daca-i veti actiona in justitie
cred ca mai intii ar trebui ca executorul judecatoresc sa le trimita o a doua notificare cu specificarea urmarilor nerespectarii hotaririi judecatoresti. ;)
Sunt convinsa ca nu veti reusi sa intrati in posesia acelei notificari scrise si stampilate de catre conducerea asociatiei atata timp cat au avut tupeul sa nu respecte o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Singura posibilitate pe care o mai aveti este cea care v-a fost recomandata si anume o plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare definitiva instanta brandusa11 brandusa11 Buna ziua. Pe scurt, am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari deoarece refuzam sa platesc niste penalitati pe care le consideram nelegale. ... (vezi toată discuția)
Ce mai pot face unui primar care refuza sa puna in aplicare o hotarare jud.definitiva si irevocabila marii_48 marii_48 Buna seara! Dragi avocati ,consultanti si voi colegi forumisti va rog dati-mi si mie citeva informatii. Am o hotarare ... (vezi toată discuția)
Neaplicare hotarire judecatoreasca. fvasycom fvasycom Buna ziua. Sunt in posesia unei hotariri judecatoresti ca urmare a unui proces cistigat de mine impotriva asociatiei de proprietari. Speta a fost anulare ... (vezi toată discuția)