eu detin o hot jud def si irev in ceea ce priveste o restrana la asociatia de proprietari, in sensul ca acea hotarare spune ca eu nu am nici o restanta. asociatea refuza sa stearga suma de pe grafic si refuza sa imi semneze autorizarea pt debransarea de la termoficare. am solicitat un executor jud. care a facut o notificare, insa raspunsul asociatie este ca nu se poate pt ca nu se poate.
cereti o notificare scrisa si stampilata de la asociatie asupra motivelor pentru care nu efectueaza stergerea respectivei sume, cerind sa specifice in clar si numele semnatarilor acelui document. in baza acesteia, a hotaririi judecatoresti si a copiei dupa notificarea executorului judecatoresc vor fi pedepsiti penal de catre tribunal, daca-i veti actiona in justitie
cred ca mai intii ar trebui ca executorul judecatoresc sa le trimita o a doua notificare cu specificarea urmarilor nerespectarii hotaririi judecatoresti. ;)
Sunt convinsa ca nu veti reusi sa intrati in posesia acelei notificari scrise si stampilate de catre conducerea asociatiei atata timp cat au avut tupeul sa nu respecte o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Singura posibilitate pe care o mai aveti este cea care v-a fost recomandata si anume o plangere penala.