avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate Crisstel

Activitate Crisstel

Va multumesc mult.
Buna ziua. Apare si numarul de dosar.
Va multumesc mult.
Buna ziua. Din eroare, pe chitanta care atesta plata onorariului provizoriu transmisa Biroului local de expertiza am mentionat numele altui expert decat cel stabilit de instanta de drept civil. Cand se transfera banii in contul expertului, BLE tine cont de incheierea instantei sau de mentiunea mea de pe chitanta? Cum pot remedia situatia? Va multumesc.
Vă mulțumesc pentru răspuns.
Buna ziua. Se poate formula o cerere de suspendare a judecatii in temeiul art. 413 alin. 1 pct. 2 NCPC dupa ce instanta a ramas in pronuntare? S-a amanat pronuntarea pentru depunere concluzii scrise si ieri am primit citatia de la Parchet. Multumesc.
Buna ziua. Formularea de catre primar a unei actiuni privind nulitatea unui titlu de proprietate este conditionata de sesizarea comisiei locale de fond funciar? Conform art. 5 lit. l) din Regulamentul aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 890/2005, una dintre atribuțiile principale ale comisiilor comunale, orășenești sau municipale este aceea de a „identifica terenurile atribuite ilegal” și de a „sesiza primarul, care înaintează sub semnătură acțiuni în constatarea nulității absolute pentru cazurile prevăzute la art. III din Legea nr. 169/1997, cu modificările și completările ulterioare”. Concret, daca nu exista sesizare (referat, proces verbal ori hotarare) din partea comisiei de fond funciar ori in situatia in care la intrunirea comisiei s-a discutat despre anulare partiala titlu , dar primarul a solicitat in instanta anulare totala a acelui titlu, se poate cere respingerea actiunii ? Sau invoca o exceptie? Mentionez ca nu exista motive pt. anulare totala, titlul fiind valabil., de aceea comisia a pus in discutie anulare partiala. Multumesc.
Va multumesc.
Buna ziua. Am o nedumerire in legatura cu o imputernicire avocatiala. Stiu ca este un tipizat care se distribuie avocatilor la inceputul fiecarui an sau la cerere. Intrebarea mea este daca pentru un contract de asistenta juridica incheiat in septembrie 2020 poate fi folosit un formular de imputernicire inseriat in anul 2019? Poate fi o greseala a avocatului?
Va multumesc pt. raspuns.