avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate lizika162

Activitate lizika162

Acum 2 luni mi-am îngropat tatăl. Am voie sa o dezgropat pe mama și să-i pun osemintele în aceeași groapă în care este tatăl meu? Din considerente sentimentale, așa și-au dorit ei. Mulțumesc.
Răspuns la discuția viza de flotant
Multumesc mult pentru raspuns, m-am linistit...
Discuție viza de flotant
Detin un apartament proprietate personala, in care locuiesc cu prietenul meu.
Recent ni s-a pus in vedere faptul ca trebuie sa-i fac viza de flotant.
Care este diferenta dintre viza de flotant si mutatie sau luare in spatiu? La ce riscuri ma expun facand acest pas? Nu stiu ce va fi cu noi pe viitor, dar stiu ca nu vreau sa am necazuri, nu mi-as dori sa ajung pe la judecatorii pt a-l scoate din casa...:(
Acum cativa ani am cumparat un apartament la parter. Acest apartament are o gradina aferenta. Fosta proprietara a imprejmuit acest teren cu un gard metalic, si s-a ocupat de gradina. Mi-a predat cheile de la gardul acestui teren spunandu-mi ca desi terenul apartine blocului, totusi cine beneficiaza este locatarul din dreptul gradinii. Specif ca geamurile de la ambele dormitoare cat si de la sufragerie dau in gradina. Doresc sa aduc imbunatatiri acestui teren dar ma lovesc de indaratnicia unui locatar de la etajul patru care de cativa ani se incapataneaza sa planteze pe acest teren rosii si diferite zarzavaturi, lucru care mie imi afecteaza intimitatea, neputand sa stau cu geamurile deschise in plina vara, neputand sa ma odihnesc, deoarece intra in gradina cu diferiti prieteni si poarta discutii chiar langa geamurile mele deranjandu-ma intr-una. Imi fac suparari si nu stiu ce prevede legea, caci altfel as sti sa pun problema.....
Poate ma puteti ajuta cu un sfat competent...
Multumesc anticipat.

Discuție luare in spatiu
as vrea sa stiu daca convietuind cu cineva o perioada, sau permitandu-i sa locuiasca la mine o perioada ii confera acestuia drepturi asupra locuintei mele?