Andreea Lisievici a scris:
Manole Dumitru a scris:
Da este Legea Nr.61/1991 Tulburarea ordinei si linistei publice,,,,,Spatiul respectiv cat si scarile sunt accesibile publicului si are incidenta ledea aratata mai sus..:(#-o
Ce anume are incidenta si cum? Nu uitati ca raspunsurile trebuie sa fie utile, pertinente si argumentate.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Imi pare rau;;toti am auzit ce cuprinde Legea Nr.61/1991. La art.1 raportat la art.2 alin. 2, arata tocmai savarsirea de fapte privind; linistea publica, normele de convetuire sociala etc. Tocmai ceea ce solicita utilizatorul prin intrebarea sa.
Oricum nu trebuie sa facem lectii de drept sau aparari de fond sau sa dam consultatii juridice, presupun ca este contrar "regulamentului forumului," si s-ar crea o clientela si o concurenta nelegala, infine, eu am considerat prin raspunsul meu sa trimit utilizatorul la dispozitia legala utila pentru asi rezolva problema cu vecinii galagiosi si asi asigura linistea si convetuirea sociala intr-un climat civilizata.(asa cum se arata si in legea invocata de mine ca raspuns)
(Daca D-voastra ati locui la parter si zi si noapte ati auzi la geamul D-voastra tot felul de jargoane de cartier, poate chiar si injuraturi,,,etc cum ati reactiona,....)
Va rog sa nu va suparati pe mine ca am intervenit cu o astfel replica..:(