avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cer ajutor dacă ma puteți îndruma?Stau la parter ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cer ajutor dacă ma puteți îndruma?Stau la parter ...

La mulți ani,ma poate ajuta cineva cu o probleme?Stau la parter cu un nivel destul de jos unde de afara se vede înăuntru dar problema este ca am spațiu verde cca. 2m și vecinii au pus produse de grădinărit și pe mine ma deranjează ca vin și de la alte scări și se împreună cu vecinii la mine pe geam,am surprins ca se uitau prin casa.Cum as putea sa procedez sa administrez eu spațiul cu flori și pomișor fiind spatiu verde
Cel mai recent răspuns: Gheorghe precup , utilizator 21:41, 5 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Terenul din jurul imobilellor de locuit in comun pot avea fie statut privat ,fie apartin domeniului public
Daca terenul are statut privat,problema se solutioneaza cu proprietarul
Daca terenul apartine domeniului public,legal,proprietarii nu au drept sa ocupe,sa utilizeze acel spatiu
Pentru a indeparta disconfortul cu privitul vecinilor in casa ,aveti varianta sa aplicati pe geamuri folie speciala protectoare care permite lumina in interior dar are aspect de mat sau oglinda in exterior
Bună, este domeniul public figurând la primărie ca spatiu verde și eu doresc flori sa vad nu patranjei ,înțeleg ca sunt verzi dar gradinaritu are locul lui la gradina nu în fata blocului unde strica tot aspect,am mai înțeles ca cota parte împrejurul blocului este de max 1 metru, as putea cere primăriei sa administrez eu acest spațiu?

Și vara cum sa fac? sa pun aer condiționat sa nu mai deschid geamurile pt aerisit,sa le dau un pahar de apa rece când se aduna la banca de sub geam?
ynocentta a scris:

Terenul din jurul imobilellor de locuit in comun pot avea fie statut privat ,fie apartin domeniului public
Daca terenul apartine domeniului public,legal,proprietarii nu au drept sa ocupe,sa utilizeze acel spatiu
Pentru a indeparta disconfortul cu privitul vecinilor in casa ,aveti varianta sa aplicati pe geamuri folie speciala protectoare care permite lumina in interior dar are aspect de mat sau oglinda in exterior

Și vara cum sa fac? sa pun aer condiționat sa nu mai deschid geamurile pt aerisit,sa le dau un pahar de apa rece când se aduna la banca de sub geam?
ynocentta a scris:

ynocentta a scris:

Alte discuții în legătură

Am nevoie de o lămurire într-o problemă legată de noii mei ... Radiss Radiss Am nevoie de o lămurire într-o problemă legată de noii mei vecini. In casa alăturată in trecut a aparținut bunicilor. Ulterior a fost vândută unei ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament in septembrie , am renovat baia si ... Silvia Dora Silvia Dora Am cumparat un apartament in septembrie , am renovat baia si bucataria, am schimbat tot , gresie, faiantă etc. Ne am mutat in decembrie. Apartamentul are ... (vezi toată discuția)
Aparat conditionat montat la mine in geam FAnonim FAnonim Salut Blocul în care ma aflu are un spațiu de iluminare în mijloc aproximativ 1m x 1m. Vecinul si-a montat in interiorul respectivului spatiu aer ... (vezi toată discuția)