avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aparat conditionat montat la mine in geam
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aparat conditionat montat la mine in geam

Salut

Blocul în care ma aflu are un spațiu de iluminare în mijloc aproximativ 1m x 1m. Vecinul si-a montat in interiorul respectivului spatiu aer conditionat si evacuatea de la centrala. Problema este ca una din cele 2 AC-uri sufla direct spre geamul meu. Asta face umezeala iarna(chiar mucegai) si vara incalzeste. Din acelasi motiv nu mai pot deschide respectivul geam decat cand sunt oprite AC-urile. Pot face ceva in privinta aceasta?
Am incercat pe cale amiabila dar a trecut 1 an plin de discutii si calme si aprinse in care nu a făcut inca nimic si incep sa imi pierd rabdarea sa mai astept schimbarea
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
FAnonim, utilizator
Cel mai recent răspuns: FAnonim , utilizator 08:24, 26 Iulie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate fi obligat în urma unui.proces sa demonteze ac respectiv dvs trebuind sa faceți dovada prejudiciului afirmat.cu.poze martori.etcetc.
@FAnonim

Nu ați precizat dacă pentru blocul în care locuiți există înființată o asociație de proprietari.
Nu exista.

robert1958 a scris:

@FAnonim

Nu ați precizat dacă pentru blocul în care locuiți există înființată o asociație de proprietari.

4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
@FAnonim.

Atunci dați curs recomandării dlui avocat Niculescu Ionuț.

Aplicabile în situația dvs. sunt prevederile Noului Cod civil cu privire la proprietatea comună, art. 631-658.

[ link extern ] /
Aveti idee cam cat ar putea sa dureze un astfel de proces?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Poate fi obligat în urma unui.proces sa demonteze ac respectiv dvs trebuind sa faceți dovada prejudiciului afirmat.cu.poze martori.etcetc.

Alte discuții în legătură

Incalzire uscatorie arianaferseta arianaferseta Am o intrebare legata de incalzirea spatiului comun. Locuiesc la bloc si una dintre camere este deasupra uscatoriei. Tot timpul geamul uscatoriei este ... (vezi toată discuția)
Care este distanta minima intre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile blocului vecin ieia ieia V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)
Neincalzirea unui apartament in condominiu lnstefan lnstefan Ma intereseaza pasii si baza legala actionarii in justitie a unui vecin/proprietar de apartament care nu isi incalzeste apartamentul, situatie ce imi creeaza ... (vezi toată discuția)