avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Necazuri la bloc....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Necazuri la bloc....

Acum cativa ani am cumparat un apartament la parter. Acest apartament are o gradina aferenta. Fosta proprietara a imprejmuit acest teren cu un gard metalic, si s-a ocupat de gradina. Mi-a predat cheile de la gardul acestui teren spunandu-mi ca desi terenul apartine blocului, totusi cine beneficiaza este locatarul din dreptul gradinii. Specif ca geamurile de la ambele dormitoare cat si de la sufragerie dau in gradina. Doresc sa aduc imbunatatiri acestui teren dar ma lovesc de indaratnicia unui locatar de la etajul patru care de cativa ani se incapataneaza sa planteze pe acest teren rosii si diferite zarzavaturi, lucru care mie imi afecteaza intimitatea, neputand sa stau cu geamurile deschise in plina vara, neputand sa ma odihnesc, deoarece intra in gradina cu diferiti prieteni si poarta discutii chiar langa geamurile mele deranjandu-ma intr-una. Imi fac suparari si nu stiu ce prevede legea, caci altfel as sti sa pun problema.....
Poate ma puteti ajuta cu un sfat competent...
Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 19 Martie 2011
Mesaj reeditat
@ lizika162
Data post: Sambata, 19 Martie 2011, 08:57
Forum Drept civil - mosteniri, drept de proprietate si altele
Subiect Necazuri la bloc...

Multumesc pt raspunsuri, dar ele nu cuprind ceea ce am asteptat eu sa aflu. Asa ca o sa fiu mai explicita. Intru-cat bucatica de gradina este aferenta apartamentului meu, ma consider mult mai indreptatita sa ma folosesc de acest spatiu decat vecinul de la et patru, care cultiva rosii si castraveti pe acest teren in fiecare an. Tot timpul stau cu geamurile inchise pt ca el e mereu in gradina. Eu am si cheia de la gard, locuiesc la parter, si toate geamurile mele dau in gradina respectiva. Intentionez sa sap in gradina si sa ma ocup de acest spatiu cultivand iarba si flori, si nu rosii si castraveti. Sunt sau nu mai indreptatita sa folosesc acest spatiu alipit apartamentului meu??? Si daca da, ce trebuie sa fac?

:offtopic:
Nu mai deschideti un nou topic pentru a continua discutia inceputa pe alt topic .. in asemenea cazuri se pot isca foarte multe nelamuriri din partea celor care doresc sa va ajute in solutionarea problemei cu care va confruntati.
Aveti posibilitatea de a folosi functia Raspunde in cadrul topicului deja deschis de dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cer ajutor dacă ma puteți îndruma?stau la parter ... Gheorghe precup Gheorghe precup La mulți ani,ma poate ajuta cineva cu o probleme?Stau la parter cu un nivel destul de jos unde de afara se vede înăuntru dar problema este ca am spațiu ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde de langa bloc Eneri Eneri Asociatia noastra are in spatele cladirii un spatiu verde unde cei de la etajele superioare vor sa puna un gratar si o masa. Problema este ca cei de la parter ... (vezi toată discuția)
Scurgere apa aer conditionat... Mira68 Mira68 Buna ziua M-am mutat de aproape 3 ani si pana acum nu am avut probleme din cauza scurgerii apei din aerul conditionat. Incerc sa sintetizez problema mea. La ... (vezi toată discuția)