avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters94820

Activitate ContSters94820

care este salarul de incadrare al unui inginer tehnolog care lucreaza pe acet post intr-o intreprindere de procesare
CARE ESTE CUANTUMUL SALARIULUI UNUI ASISTENT UNIVERSITAR DEBUTANT
Care este remuneraţia primită de către un profesor titular debutant cu o norma întreagă de 18 ore pe săptămână şi care preda la un liceu!!
Care este cuantumul ajutorului de somaj si cum se calculeaza ajutorul de somaj?
Care este salariul de incadrare al unui asistent universitar debutant si care este salariul de incadrare al unui preparator universitar
Lucrez într-o primarie si in luna septembrie am fost admis la studii doctorale cu frecventa. Doresc sa stiu daca as putea cumula venit de la primarie si de la universitate, in cazul in care as fi angajat la universitate ca si preparator universitar. Care ar fi modalitatile prin care as putea sa cumulez cele 2 venituri??
Discuție AJUTOR ªOMAJ
Am lucrat timp de 10 luni la o societete, iar acum am fost dat afara. Pot sa beneficiez de ajutor de somaj, în condiţiile în care înainte de a mă angaja la această societate am mai lucrat 3 ani într-o altă societate, pauza dintre aceste două perioade lucrate fiind de 3 luni.
Lucrez la o primărie cu un contract cu durata determinata de un an de zile la serviciul de contabilitate si lucrez cam tot timpul cu calculatorul. Aş dori să ştiu dacă acest tip de contract beneficiază de sporul de 15% de nocivitate
am înţeles că pot să cumulez venit din bursa de doctorand cu venitul obţinut într-o instituţie a administraţiei publice, dar cum o sa muncesc în administraţia publică, cu contract permanent cu normă întreagă sau cu contract redus??
daca am intrat la un doctorat cu bursa trebuie neaparat sa renunt la locul de munca actual(ex: administratie publica) sau pot sa cumulez si bursa de la iosud si salariul de la stat