avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CUMUL DE SALARII DE LA STAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CUMUL DE SALARII DE LA STAT

Lucrez într-o primarie si in luna septembrie am fost admis la studii doctorale cu frecventa. Doresc sa stiu daca as putea cumula venit de la primarie si de la universitate, in cazul in care as fi angajat la universitate ca si preparator universitar. Care ar fi modalitatile prin care as putea sa cumulez cele 2 venituri??
Cel mai recent răspuns: Grigore Carmen , utilizator 14:02, 1 Octombrie 2009
Se poate realiza un cumul de functii caz in care trebuie sa declarati angajatorului functia pe care o considerati de baza. Banuisc ca este necesara si o modificare a programului zilnic de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de doctorat in calculul pensiei Pavel1952 Pavel1952 Buna ziua. Referitor la “asimilarea anilor de studii universitare de licenta si doctorat ca stagii de cotizare, respectiv adaugarea lor la stagiul ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind revenirea din concediul de ingrijire al copilului, cadru didactic universitar, sub incidenta legii len1 / 2011 TarTeodora TarTeodora Buna ziua, Numele meu este Teodora si sunt cadru didactic universitar. Am un baietel nascut in data de 02.septembrie 2013. Speta pe care doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Concediu medical camelia adina camelia adina buna ziua, va rog sa ma indrumati . am un concediu medical la un salariat angajat la firma din luna iunie 2011, pe lunile iunie -aug 2011 a avut timp partial, ... (vezi toată discuția)