avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Activitate jann

Activitate jann

Răspuns la discuția suspendarea taxei auto
multumesc de raspuns!
Buna seara,
mi-am achizitionat o masina din Germania pt care nu vreau sa platesc acei bani pt taxa de poluare.

Am aflat ca in luna octombrie a fost emis "decretul care prevede suspendarea taxei pentru emisiile poluante de la autovehicule ". M-am uitat pe site-ul politiei romane si pe altele ..dar nu am gasit ceva care sa -mi foloseasca.

Intrebare:-mai platesc aceasta taxa ?

multumesc,

Răspuns la discuția OG10/2009- se aplica retroactiv?
multumesc de raspuns, mai bine de spus de incurajare. Dar chiar te poti apara in tara asta doar cu aceste cuvinte " nu se aplica retroactiv"?
Răspuns la discuția OG10/2009- se aplica retroactiv?
aveti idee si in ce conditii s-ar putea anula aceasta diploma? (sunt si eu in sit.de mai sus)
multumesc.
Răspuns la discuția plata intretinere in caz de deces
Va multumesc foarte mult , mi-ati fost de un real folos chiar daca numai pt ..linistea sufleteasca.

Notatia 1/1 inseamna (in accetpiunea administratorului sau poate nu numai..) ca nu locuieste nimeni? (zero persoane)
Pot sa cer chitante separate pt :intretinerea restanta, chelt.de intretinere, fond rulment( in caz ca nu a luat in consideratie instiintarea verbala)?

multumesc!
Nu am facut cerere scrisa, ne-a spus ca e suficient ca i-am spus si ca i-am aratat cert.de deces.
Cand am intrebat ce inseamna 1/1 ni s-a raspuns ca asa se trece..adica pt zero persoane .
In "cota-parte indiviza" intra si fondul de rulment?
Este normal sa fie trecut la rubrica nr.de persoane :1/1 cand nu mai locuieste nimeni?
In luna aprilie am anuntat administratorului decesul soacrei mele.De atunci nimeni nu a mai locuit acolo.
Intrebarile mele sunt:1-: este posibil ca pt luna mai intretinerea apart.de 2 camere sa fie 260ron?
2-este adevarat ca in cheltuielile ..(nu stiu cum se numesc chelt.care se platesc indiferent daca mai locuiesti sau nu acolo) sa zic obligatorii.. intra salariile administratorului, presedintelui de bloc, reparatia liftului ?