avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Activitate sweet_dreams

Activitate sweet_dreams

Multumesc turor celor care au raspuns mesajului meu.Pot demonstra oricand ca de la acel id,ea vb cu mine,plus ca o cunosc si real si tot timpul are la avatar poze in care este ea.Problema e ca i/am pus in vedere ca voi depune plangere la Politie si in loc sa se linisteasca a zis ca i se rupe si a continuat sa ameninte in continuare deoarece se bazeaza pe faptul ca fostul meu sot este cadru al Ministerului de Interne.Plus de asta am mesaje de amenintare de la ea si pe telefonul meu mobil . Nu stiu ce sa fac,sa astept sa vad daca chiar va veni peste mine la servici sau sa depun deja plangerea?Mi/e frica ca fostul meu sot lucra/d acolo sa nu musamalizeze totul.
buna ziua! Cer ajutorul celor care se afla in situatia mea.Sunt ameninintata de concubina fostului meu sot prin messenger ca vine la mine la servici si ca ma aranjeaza si ca ma bate,etc,etc.Am toate convorbirile salvate si scoase la imprimanta.Stau cu nesiguranta la servici iar pe strada ma simt in nesiguranta.Ce trebuie sa fac???Astept raspunsuri,va multumesc.
\