Multumesc mult pt raspunsuri Elga.
Este vorba despre dobandire de abonament. Stiu si eu ca locul nu se mosteneste,spre deosebire de acelasi vecin al meu care m-a primit f calduros(cauciucuri desumflate,oglinda sparta) pe motivul ca acolo isi parca masina tatal lui cu 1-2 ani in urma si "e legea firii" ca trebuie sa parcheze el acolo,pentru ca tocmai isi cumparase masina.
Nu mi se pare ca mi se cuvine locul respectiv,daca asta vreti sa insinuati,ma deranjeaza insa dorinta unui om care nu mai vine de luni de zile in acest bloc de a obtine loc de parcare la aceasta adresa! Si ma mai deranjeaza modul in care actioneaza presedintele,de parca lui ii apartine parcarea blocului!
Intr-adevar,cetateanul nu si-a schimbat buletinul. Cred ca pe asta se bazeaza si presedintele. Deci nu am ce sa fac?
Lista cuprinde apartamentele din bloc si numarul locului de parcare corespunzator fiecarui apartament (acolo unde este cazul). De ce a strans presedintele toate cererile nu am idee,probabil pt ca a simtit ca asta e momentul lui de glorie. Oricum,am vazut ca este o practica destul de raspandita,erau destui presedinti de bloc cu lista dupa ei la ADP.
O noua plimbare la ADP. Am aflat ca presedintele a depus 2 cereri de parcare pt locul respectiv. Asta in conditiile in care m-a asigurat ca daca depinde de el,ma trece pe mine! Pt ca eu stau in bloc si parchez pe locul respectiv de 3 ani,iar vecinul meu nu mai doarme de mult aici!
De la ADP mi s-a spus ca ei fac o adresa catre presedinte sa le spuna cine sta in bloc si cui sa dea locul...daca in continuare presendintele il trece pe vecinul meu,desi el nu mai sta aici,eu unde trebuie sa merg si sa fac reclamatie?
Va multumesc.
Eu vreau sa imi pastrez locul pe care parchez de 3 ani de zile! Am sunat in mai multe randuri la Primarie sa anunt ca avem pe strada masini abandonate. Au venit o singura data...
Si nu cred ca e datoria mea sa ridic masinile abandonate! Eu nu am abandonat nimic pe spatiul public.
Va multumesc mult pt. raspunsuri.
Tocmai am fost la ADP unde mi s-a spus ca locurile se dau dupa lista presedintelui! Adica el hotaraste cine ia locul si "sa ma inteleg cu el la nivel local"!
Presedintele mi-a spus ca el nu vrea sa se certe cu nimeni si nu stie pe cine va trece....adica frectie la un picior de lemn. Eu parchez acolo de 3 ani,dar vecinul are cerere depusa de 5 ani pt. locul ala...cred ca atat timp a si trecut de cand nu a mai parcat acolo! #-o
Nu pot sa cred ca nu am ce sa fac...daca presedintele il trece pe vecinul desi stie f bine ca sta la prietena lui,eu pot sa fac reclamatie undeva?
Toti proprietarii isi pastreaza locurile,numai eu trebuie sa raman fara dupa 3 ani de cand stau aici,pt ca vecinul a crescut in blocul asta si era"un copil f. cuminte"! Mai ales cand imi desumfla cauciucurile si imi lasa bilete de amenintare in parbriz!!
Buna seara,
Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca asta ar fi o problema. Pe acelasi loc de parcare a depus cerere un alt vecin cu care eu am mai avut neplaceri in momentul in care m-am mutat in bloc acum 3 ani. El are masina inmatriculata pe aceasta adresa dar nu mai sta in bloc de la inceputul anului. Presedintele de bloc stie acest lucru dar nu vrea sa anunte la Primaria sectorului 4. In schimb mi-a cerut mie negatie de la adresa firmei cum ca nu am parcare alocata la acea adresa. Este legal acest lucru? Eu nu pot influenta cu nimic procesul? Cum se decide cine primeste locul?
Va multumesc.
Buna ziua.
Am mare nevoie de o parere avizata asupra urmatoarei probleme:
acum 3 ani m-am mutat intr-un apartament care are teava pluviala complet acoperita,zidita,de catre fostul proprietar. Acum o luna vecina de sub mine a venit sa se planga ca ei de 7 ani de zile ii curge apa in casa la fiecare ploaie si ca vrea sa repar. Eu sunt de acord sa repar,dar vreau sa stiu 1 lucru:
- reparatia va fi achitata de asociatie,dar administratorul mi-a spus ca ei repara doar teava,gaura din perete e treaba mea. Am dreptul sa mi se repare si peretele? Nu mi se pare normal ca eu sa raman cu peretele spart!
Va multumesc.