avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate bondar ramona

Activitate bondar ramona

Buna
am citit in e-mail-ul tau ca esti proaspata admisa la SNG. In primul rand vreau sa te felicit si apoi sa te intreb (presupun ca esti in tema) daca odata admis la SNG beneficiem de cazare, ori niste banuti echivalenti pentru a ne asigura minimul trai pe perioada celor 6 luni.
Ms frumos!
Răspuns la discuția legea mamelor
Multumesc mult de raspunsuri! sper sa se lamureasca situatia repede.
O zi frumoasa!
buna, tot eu..
Din pacate situatia mea inca nu a primit un raspuns. am tot intrebat in dreapta si in stanga si tot n-am aflat nimic. M-am interesat si la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale de la mine din judet dar din pacate nici ei nu mi-au dat nici un raspuns. rog persoanele care au fost in situatia mea sau cunosc pe cineva care se afla intr-o situatie asemanatoare sa-mi trim un raspuns pe forum.
ca sa fie clar am sa repet speta:
1. am absolvit facultatea la zi in iunie 2009
2. nu sunt insarcinata
3. m-am inscris la master zi, deci din toamna voi fi masteranda
Doresc sa stiu daca sunt indeplinite conditiile de acordarea a indemnizatiei de crestere a copilului si daca in cazul in care as ramane insarcinata as primi sau nu cei 600 ron.
multumesc mult celor care mi-au raspuns pana acum!
Intr-adevar, am citit si eu in lege ca frecventarea cursurilor universitare constituie vechime in munca. Probelema e ca masterul se considera curs postuniversitar. de asta stau in dubii. Si mai mentionati in raspunsul la mesajul meu de faptul ca trebuie sa fie neintrerupta perioada. Mentionez ca in iunie anul acesta am absolvit si abia din octombrie incepe masterul. Ma gandesc ca ei ar putea considera ca cele 3 luni ar reprezenta o intreurpere a perioadei.
Si inca ceva, eu nu sunt insarcinata momentan, dar eu si sotul meu ne gandim la acest lucru. Si ma gandesc ca eu as naste pe perioada masterului. Mai exact la sfr anului !, inceputul anului 2.

Va multumesc mult pt promtitudine!
Cine ma poate ajuta?????Ma intereseaza sa stiu daca absolvind cursurile unei facultati la zi, in iunie 2009 si fiind momentan acceptata pt master zi beneficiez de indemnizatia de 600 ron + alocatia copilului. am vazut in lege ca trebuie ca nasterea sa aiba loc in 60 de zile de la absolvirea cursurilor de licenta. daca nu stiti poate ma puteti directiona la vreo institutie care sa-mi poata oferi informatii.
Multumesc mult!