avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... sng...repartizarea la finalul cursurilor????
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

sng...repartizarea la finalul cursurilor????

salut.ma numar printre cei admisi anul acesta la SNG si am o intrebare - vreau sa stiu; daca la finalul cursurilor SNG nu sunt locuri in judetul unde locuiesc ,sau in alte judete, cat de cat mai aproape de mine ......ce pot sa mai fac?pentru ca din cate am inteles optiunile pt parchet sau instanta se fac la inceputul cursurilor,iar la finalul cursurilor o sa aflam unde sunt locurile pt parchete si instante.nu mi se pare corect,ar fi normal sa stim de la inceput..... pe unde ar fi locurile.... ce trebuie ocupate. ma gandesc cu groaza ce mai pot face la final daca prind loc in nordul tarii,eu fiind din sud.ce fac? poate cineva care a terminat anii trecuti ma poate lumina.va rog frumos sa ma ajutati ....................oricum sunt in ceata ....multumesc
Cel mai recent răspuns: danitzza , utilizator 19:14, 22 Octombrie 2009
OUG nr. 195/2008, Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul justitiei. Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 825 din 08/12/2008

Legea nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.197 din 14 decembrie 2004, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
1. La articolul 24, dupa alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu urmatorul cuprins:
"(3) Persoanele incadrate in conditiile prezentului articol nu pot fi delegate, detasate, transferate si nu pot promova la alte instante sau parchete timp de cel putin un an de la numirea in functie."
2. Dupa articolul 67 se introduce un nou articol, articolul 67 indice 1 privind dreptul la atribuirea unei locuinte de serviciu sau, dupa caz, la compensarea chiriei (...) A se vedea ordonanta sus mentionata sau Legea nr.567/2004 actualizata.

P.S. Legea nr.567 /2004 (cu modificarile ulterioare) a fost bibliografie obligatorie pentru proba Organizare Judiciara la concursul de admitere la SNG. Deci, putem vorbi despre asumarea unui potential risc in ceea ce priveste localitatea unde urmeaza a se desfasura activitatea profesionala ... din momentul inscrierii si / sau participarii la acest concurs.
Singura varianta este sa obtineti la examenul de absolvire (desfasurat la finalul cursului) o medie cat mai mare a.i. sa aveti posibilitatea de a alege un post vacant in localitatea de domiciliu / intr-o localitate cat mai aproape.
Un eventual transfer este posibil dupa implinirea termenului de 1 an de la numirea in functie.

Succes !
Cu respect. :bow:
Buna
am citit in e-mail-ul tau ca esti proaspata admisa la SNG. In primul rand vreau sa te felicit si apoi sa te intreb (presupun ca esti in tema) daca odata admis la SNG beneficiem de cazare, ori niste banuti echivalenti pentru a ne asigura minimul trai pe perioada celor 6 luni.
Ms frumos!
buna...Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o structura de proiect managerial pentru ocuparea unui post de grefier sef la parchet , cu eventuale titluri de carti pentru a ma lamuri in aceasta problema ......adresa mea de mail danyy_bucuresti@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Pentru grefier bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog , pentru ca sa ajung grefier ce studii trebuie sa am? Va multumesc. (vezi toată discuția)