eu platesc pe numele meu totul,impozit,facturi,tot,ca si cum asi fi propietara.
Socrul a murit in 1972 iar soacra in 1973 iar eu am ramas in casa.socrii nu s-au mutat niciodata din casa,aici au decedat iar eu i-am ingropat si le-am facut toate randuielile.sunt mai mult de 30 de ani de atunci.dupa moartea lor nu s-a mai facut succesiune.sotul a murit inaintea socrului .socru a facut testamentul in 1971 iar in anul urmator a murit si la cateva luni a murit si soacra mea.eram casatoriti legitim cand a murit sotul.ii port si acum numele deoarece a doua oara m-am casatorit nelegitim.
in procesul de uzucapiune se poate face recurs?
cat timp poate dura un proces de uzucapiune de 30 de ani si cam cat ar costa.oricum o sa bagam actiune oricat ar costa dar asa ca pret informativ
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS
socrii au murit,au ramas cele doua fete care sunt deja la casele lor ,eu locuiesc intr-o alta casa cu fata cea mica.platesc impozite la sfat de 40 de ani ,sunt trecuta in rol,pot sa dovedesc,dar fetele cele mari nu vor sai cedeze nimic fetei cea mica.
daca sotul meu a murit iar socrii mei a facut testament pe numele fetelor meleeu ce drepturi am,daca locuiesc in casa de 40 de ani,platesc impozite pot dovedi asta cu martori.pot inainta actiune de uzucapiune.?specific ca mai am o fata di a doua casatorie si nu vreau ca dupa moartea mea so las pe drumuri .astept raspuns urgent si va multumesc.
Am o problema foarte delicata.Mama a fost casatorita si a avut doua fete.cand fetele aveau 1 an,respectiv 2 ani,tatal lor a decedat intrun accident de motocicleta.Mama a ramas cu socrii in casa lor si cu fetele,avand si grije de cei batrani.socrii ei erau foarte instariti.Ei au facut un testament unde a lasat la mai multi nepoti din partea fratilor lor iar restul averii ia ramas celor doua nepoate,iar pe mama nu a trecuto.dupa cativa ani mama sa recasatorit si m-a facut pe mine.acum am 34 de ani,locuim cu mama si tata in una din case,platim impozite,si am adus multe imbunatatiri cu gandul ca sora mea o sa-mi faca vreun act dar nu vrea.pe una din surori a infiato de mica la o familie in ploiesti.ACUM AU 40 DE ANI,SI CEA INFIATA a dat-o pe cealalta in judecata pentru a iesi din indiviziune.mi-e teama sa nu raminem pe drum. Asi vrea sa-mi dati un sfat ,DACA MAMA POATE ATACA TESTAMENTUL EA FIIND NORA SI URMASA FIULUI CELOR BATRANI,SI LOCUIESTE IN CASA DE APROAPE 50 DE ANI.MACAR O PARTICICA ASI VREA SA-I RAMANA SI LU MAMA SA-SI POATA FACE ACT CA SA NE DEA SI NOUA CEVA.SPECIFIC CA AVEREA CONSTA IN O CASA MARE PE CARE TREBUIE S-O IMPARTA CELE DOUA,DAR NU S-AU INTELES SI AU AJUNS IN TRIBUNAL,O CASA MAI MICA DE 2 CAMERE UNDE LOCUIM NOI SI MAMA CU TATA SI INCA 2 GRADINI.EU NU ASI VREA DECAT CASA UNDE STAM S-O STAPANEASCA MAMA,CA NU MAI STIM CE SA FACEM .PE 29 SEPTEMBRIE ARE PRIMA INFATISARE.DORESC SA stiu daca pot face ceva pentru ca sa iau legatura cu un avocat sa vedem ce putem face.va rog din suflet si va multumesc anticipat,astept un raspuns urgent.