Dumitru Ioana a scris:
DA MAMA A PLATIT IMPOZITELE SI POT DUCE SI MARTORI CATI TREBUIE CARE POT CONFIRMA CA MAMA AICI A LOCUIT DE LA 25 DE ANI IAR ACUM ARE 73 DE ANI.DAR NU INTELEG CUM DE NU POATE SA AIVA SI EA 1/2 MACAR.DACA SOTUL EI A MURIT TANAR SI A FOST URMASA LUI,A LUAT CHIAR SI PENSIE DE URMASI?Au fost cununati si nu trebuia sa ii ramana si ei o cota parte?va multumesc pentru raspunsuri.
Am copiat eu aici mesajul pe care l-ati scris dumneavoastra intr-un alt topic. (pe care l-am sters)
Rugaminte: Daca aveti ceva de adaugat scrieti tot aici. Altminteri, daca veti deschide alte si alte topicuri prin care sa mai scrieti cate o idee, n-are sa inteleaga nimeni nimic (pentru ca nu vede intregul). De data asta se vedea de la o posta ca multumiti pentru niste raspunsuri de prin alta parte si pe care ...le-am cautat eu ca sa vad cu ce se potrivesc multumirile. Dar in general, nu prea sta nimeni sa caute.
Si o alta rugaminte ar fi sa nu mai scrieti cu litere mari. Nu ne retineti atentia cu ele, ci dimpotriva, sunt mai greu de citit.