avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna seara. Daca tatal meu a stat cu o femeie si acea feeie avea obsora care a decedat si a lasat o fata ofana. Atunci acea femeie a infiato inpreuna cu tata. Dupa cativa ani sau despartit. (Dar nu au fost casatoriti. ) si a cunoscuto pe mama ,sau casatorit si a facut 3 copii cu tata. Apoi dupa 3 ani tata abdecedat .si timp de n an mama si fiica infiata sau tot certat. La care apoi fiica infiata(sora noastra vitrega) a datobafara din casa pe mama. Urmand sa ajungem la centre de pladament sinasa mai departe. Acum dupa 25-30 de ani de la moartea tatalui meu am fost in satul respectiv la sora mea vitrega sa vad daca ne intelegem sa impartit tetenul sau ce neo ramas dupabtata. .dar ea mia raspuns ca are un contract de cumparare vanzare si nu vrea sa nil arate ca nui obligata. Intrebarea mea este.Daca detin certificat casatorie tata.si mama si certificat deces dupa tata. Pot sa fac ceva? Am drept de mostenire? Sau nu . ca poate ea chiar are un contractbde cumparare vanzare sineu nu am cum sa aflu asta.
Cel mai recent răspuns: tonidraghici , utilizator 21:31, 9 Februarie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti sa scrieti in asa fel incat sa inteleaga cineva de pe forum ce vreti sa spuneti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil/mostenire emil21 emil21 buna ziua. Am si eu o nelamurire cu o mostenire. In urma cu 25 de ani tatal meu a stat cu o femeie ,ei nu au avut copii, asa ca au \\"Infiat\\" o fata din ... (vezi toată discuția)
Are vreun drept sora mea vitrega din acelasi tata la succesiunea pe care mama mea o face din timpul vietii ei...? ContSters414114 ContSters414114 as dori niste lamuriri cu privire la succesiune, mostenire.. sunt nascut in 1979 dintr-o relatie de concubinaj dar inainte de 79 tatal meu a avut o alta ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune CovaciCovaci CovaciCovaci Buna Ziua .am si eu o nelamurire . Mama mea a stat cu tatal meu...impreuna aprox 5 ani si in timpul acela eu inca nu eram nascut. Tata a infiat o fata de ... (vezi toată discuția)