Bună seara, sunt nedumerită deoarece am aflat din fluturașul de salariu că pe luna noiembrie am fost trecută în co deși am fost la muncă, am semnat condica de prezență. La întrebarea ”cum se poate așa ceva?” mi s-a răspuns că așa a reglat programul de salarii. Eu pierd acele zile de co deși am fost în activitate? Nu găsesc o logică. Ce pot face?
Locuim intr-un bloc din Galati si trebuie sa platim pierderile de la Apaterm chiar daca suntem debransati. Apartamentul este situat la ultimul nivel, etajul 4, sunt pe colt, aproape toti peretii sunt exteriori, majoritatea vecinilor sunt pensionari si de aici problema ca pentru a nu plati la caldura tin caloriferele inchise. Mi-am instalat centrala de apartament deoarece de 20 de ani nu aveam caldura la bucatarie deoarece un vecin ”binevoitor” a taiat teava in loc sa o repare, caloriferele pe scara au fost date la fier vechi cu acordul sefului de scara, majoritatea vecinilor sunt debransati cel putin la un calorifer dintr-o camera, alti vecini au taiat tevile care faceau turul si returul impiedicand agentului termic. Avand aceste probleme care erau cunoscute de doamna administrator acum avem de platit la agentul termic, pe care nu-l avem, factura. Cui trebuie sa ne adresam pentru a nu plati un servicu de care nu beneficiem? NU accept ideea ca vine caldura prin pereti de la vecini deoarece cum am explicat nu aveam caldura nici inainte si as solicita calculul caldurii primite in apartament. De de trebuie sa platim pierderile pe care Apaterm nu si le rezolva?