avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihnă

Bună seara, sunt nedumerită deoarece am aflat din fluturașul de salariu că pe luna noiembrie am fost trecută în co deși am fost la muncă, am semnat condica de prezență. La întrebarea ”cum se poate așa ceva?” mi s-a răspuns că așa a reglat programul de salarii. Eu pierd acele zile de co deși am fost în activitate? Nu găsesc o logică. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: mara70 , utilizator 18:56, 23 Februarie 2020
Puteti depune o sesizare la ITM.....

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare itm Casian2000 Casian2000 Buna ziua, am si eu urmatoarea problema: eu am demisionat si nu am primit bonurile pentru ultima luna lucrata desi acestea apar pe fluturasul de salariu. Cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cum pot reclama un angajator care obliga angajatii ... voicu1986 voicu1986 Buna ziua Cum pot reclama un Angajator care obliga angajatii sa stea peste program,daca refuzi ca angajat suporti consencintele....asa spune el Sunt obligar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o nelamirire legata de kurzarbeit daca ma poate ... Marian Nestor Marian Nestor Buna ziua, Am o nelamirire legata de kurzarbeit daca ma poate ajuta cineva. La firma la care lucrez am semnat ca de la 1 noiembrie vom lucra in acest ... (vezi toată discuția)