avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sesizare ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sesizare ITM

Buna ziua, am si eu urmatoarea problema: eu am demisionat si nu am primit bonurile pentru ultima luna lucrata desi acestea apar pe fluturasul de salariu. Cu toate acestea, in contractul de munca nu sunt trecute aceste beneficii. Am incercat sa contactez patronul firmei la care am lucrat insa nu reusesc sa iau legatura deoarece nu imi mai raspunde. Intrebarea mea este: se poate sa fac sesizare la ITM in conditiile in care bonurile nu sunt trecute in contract dar apar pe fluturasul de salariu?
Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2023
Casian2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 17 Iulie 2023
Puteti sesiza ITM-ul.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. am și eu o întrebare în legătură cu zilele de weekend ... AndreeaDeea97 AndreeaDeea97 Buna. Am și eu o întrebare în legătură cu zilele de weekend lucrate. Am impresia că șeful nu le plătește.pentru că salariul de când a preluat el ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă mara70 mara70 Bună seara, sunt nedumerită deoarece am aflat din fluturașul de salariu că pe luna noiembrie am fost trecută în co deși am fost la muncă, am semnat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am lucrat la negru la un fast-food , eu tot spuneam ... Tudor/Iosif Tudor/Iosif Buna ziua am lucrat la negru la un fast-food , eu tot spuneam la patron că vreau contract de muncă și spunea mereu mergem mâine și tot așa , mă pus să ... (vezi toată discuția)