Cu toate ca ati mai deschis un topic cu problema aceasta, am sa va raspund aici. Ma intereseaza: acel ordin "de transfer" este semnat doar de conducatorul societatii? Dvs. unde aveti domiciliul? In Craiova sau Cluj?
In urma cu 6 luni mi s-a propus transferul,prin DECIZIE, in cadrul aceleiasi firme de la punctul de lucru din Craiova la cel din Cluj pe acelasi post,lucru pe care l-am acceptat pentru a nu-mi pierde locul de munca...insa in aceasta perioada firma nu mi-a asigurat nici cazare nici diurna.Intre timp au fost micsorate si salariile din cartea de munca cu acordul partilor.Vanzarile merg foarte slab si directorul de vanzari mi-a cerut demisia,lucru pe care eu nu vreau sa-l fac...imi doresc macar sa beneficiez de acel somaj pentru care mi s-au retinut sume considerabile timp de 6 ani.Am fost amenintat ca imi vor cauta greseli si-mi vor face referate.Cum sa procedez cel mai bine?In prezent castigul abia imi ajunge pentru a locui in Cluj.Am dreptul sa ma intorc la locul de munca de la Craiova chiar daca ei nu sunt de acord?
Incepand cu data de 01 februarie 2009, dl. xxxxxxxxxx se transfera din functia de Agent Comercial - Zona Oltenia in functia de AGENT COMERCIAL - ZONA CLUJ, direct subordonat Directorului Zona Cluj.
In urma cu 6 luni mi s-a propus transferul in cadrul aceleiasi firme de la punctul de lucru din Craiova la cel din Cluj pe acelasi post,lucru pe care l-am acceptat pentru a nu-mi pierde locul de munca...insa in aceasta perioada firma nu mi-a asigurat nici cazare nici diurna.Intre timp au fost micsorate si salariile din cartea de munca cu acordul partilor.In prezent castigul abia imi ajunge pentru a locui in Cluj.Am dreptul sa ma intorc la locul de munca de la Craiova chiar daca ei nu sunt de acord?