avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma pot intoarce la locul de munca initial dupa ce am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma pot intoarce la locul de munca initial dupa ce am fost transferat in alt oras cu acordul meu?

In urma cu 6 luni mi s-a propus transferul in cadrul aceleiasi firme de la punctul de lucru din Craiova la cel din Cluj pe acelasi post,lucru pe care l-am acceptat pentru a nu-mi pierde locul de munca...insa in aceasta perioada firma nu mi-a asigurat nici cazare nici diurna.Intre timp au fost micsorate si salariile din cartea de munca cu acordul partilor.In prezent castigul abia imi ajunge pentru a locui in Cluj.Am dreptul sa ma intorc la locul de munca de la Craiova chiar daca ei nu sunt de acord?
Cel mai recent răspuns: radukatalin , utilizator 14:49, 10 Iulie 2009
Prin ce fel de document s-a facut transferul dvs?
DECIZIE NR. 749
27.01.2009

Incepand cu data de 01 februarie 2009, dl. xxxxxxxxxx se transfera din functia de Agent Comercial - Zona Oltenia in functia de AGENT COMERCIAL - ZONA CLUJ, direct subordonat Directorului Zona Cluj.

asa incepe acel document
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2009
radukatalin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi vor demisia... radukatalin radukatalin In urma cu 6 luni mi s-a propus transferul,prin DECIZIE, in cadrul aceleiasi firme de la punctul de lucru din Craiova la cel din Cluj pe acelasi post,lucru pe ... (vezi toată discuția)
Legalitatea schimbarii locului de munca lautgp lautgp va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea chestiune! lucrez la o firma cu sediul in craiova la un pct de lucru din judetul cluj.anul trecut in iulie impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Mutare la alt punct de lucru rebbecarebbeca89 rebbecarebbeca89 Buna ziua! Inainte de a posta m-am documentat pe forum unde am descoperit ca,in cazul semnarii actului aditional,angajatorul te poate delega in alt punct de ... (vezi toată discuția)