avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Activitate ciuchy_id

Activitate ciuchy_id

Am luat somaj timp de 9 luni primele luni 450 lei adica 75% din salariul minim apoi au scazut 15 % din somaj si am luat 380 lei.
Luna asta este ultima luna in care mai beneficiez de somaj si in loc sa iau 380 de lei ca de obicei.. am luat doar 38 de lei... este normal?? sau este o greseala de tipar! Ce pot face in situatia asta. MUltumesc mult
Răspuns la discuția program de munca 24 de ore cu 48
Inca o intrebare mai am, daca doresc sa imi dau seful in judecata pentru ca lucrez 24 de ore dar am contract de 8 ore ar trebui sa imi dau demisia sau pot sa o dau in judecata si in timp ce sunt angajata in societatea lui?
va rog raspuneti la intrebarea de mai sus! am foarte mare ajutor de unsfat si nu am banii ca sa platesc avocatul.
Daca ma adresez unui avocat pentru a-mi da seful in judecata deoarece eu lucrez 24 de ore iar el mi-a facut contract de 8 ore, va trebui sa platesc avocatul de la inceput? sau dupa finalizarea procesului, partea pierzatoare plateste ambii avocati ( ma refer la avocatul meu si al sefului meu)??
Intradevar pontajul nu ma ajuta deloc.... dar intrebarea mea este... ma poate contrazice??
In cazul acesta de unde ar trebui sa incep? cui sa ma adresez?
Am lucrat timp de mai bine de un an la un hostel in ture, programul fiind 24 cu 48 desi contractul imi este intocmit pe 8 ore de munca iar eu luna de luna am semnat pontajul ca si cum asi fi lucrat 8 ore de luni pana vineri (iar eu lucram 24 cu 48 inclusiv weekendul) Acum as vrea sa imi dau patronul in judecata pentru ca ma jigneste si pentru ca nu vrea sa imi faca contractul de munca pe 24 de ore. De ce dovezi am nevoie pentru a demonstra ca intradevar am lucrat in ture de cate 24 de ore?? Cui sa ma adresez ? Am vreo sansa sa castig procesul? Mentionez ca pe carte de munca am salariul minim :( Va rog ajutati-ma!