avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ultima luna de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ultima luna de somaj

Am luat somaj timp de 9 luni primele luni 450 lei adica 75% din salariul minim apoi au scazut 15 % din somaj si am luat 380 lei.
Luna asta este ultima luna in care mai beneficiez de somaj si in loc sa iau 380 de lei ca de obicei.. am luat doar 38 de lei... este normal?? sau este o greseala de tipar! Ce pot face in situatia asta. MUltumesc mult
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:54, 23 Decembrie 2010
probabil sa strecurat o grseala ......
1. E posibil ca ultimaluna sa nu fi fost o luna completa. Posibil sa fie si o greseala.
2. Mergeti la AJOFM sa va lamureasca si daca este o greseala sa o repare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj roxydora roxydora va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele intrebari : 1. care este in acest moment salariul minim brut pe tara ce se are in vedere la calculul indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Somaj angeleny07 angeleny07 Buna ziua am si eu o intrebare,lucrez la o firma de presa de 1 an si 3 luni iar acum seful meu vrea sa ma deie in somaj as vrea sa stiu cat timp as lua somaj ... (vezi toată discuția)