detin 1,5 ha padure aflata la maturitate.conform legii am dreptul la 1,5 mc per ha per an.asta vine cam jumatate de copac pe an ,avand in vedere ca padurea e de fag. Anul acesta padurea se afla cuprinsa in amenajament , deci pot exploata pana la 20 mc. Nevoile mele personale sunt de 20 mc. anual.[pt. incalzire casa] ? in padurea mea sunt peste 300 de copaci si la un calcul simplu ; 6 copaci pe an in 50 de ani nu reusesc sa-i tai pe toti , iar in acesti ani cresc altii ????
' CE POT SA FAC PT. A-MI ASIGURA ANUAL NECESARUL DE LEMNE ?:((
repectiva promisiune s-a facut in 1996 iar la moartea proprietarei in 1999 nu s-a facut succesiune de catre cei 4 mostenitori. acum au facut succesiunea si a venit acest om care pe baza acestei promisiuni a intentat proces mostenitorilor iar instanta i-a dat castig.avem termen de recurs pina maine si am dori sa stim daca are rost sa facem recurs . avem sanse de reusita ?
un proces pierdut in dauna unei promisiuni de vanzare redactat intre doua persoane , fara martori sau notar, caz in care vanzatorul este decedat ce sanse avem in cazul in care cerem recurs ? cat de solida este aceasta hartie ?