avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate volvoodriver

Activitate volvoodriver

detin 1,5 ha padure aflata la maturitate.conform legii am dreptul la 1,5 mc per ha per an.asta vine cam jumatate de copac pe an ,avand in vedere ca padurea e de fag. Anul acesta padurea se afla cuprinsa in amenajament , deci pot exploata pana la 20 mc. Nevoile mele personale sunt de 20 mc. anual.[pt. incalzire casa] ? in padurea mea sunt peste 300 de copaci si la un calcul simplu ; 6 copaci pe an in 50 de ani nu reusesc sa-i tai pe toti , iar in acesti ani cresc altii ????
' CE POT SA FAC PT. A-MI ASIGURA ANUAL NECESARUL DE LEMNE ?:((
repectiva promisiune s-a facut in 1996 iar la moartea proprietarei in 1999 nu s-a facut succesiune de catre cei 4 mostenitori. acum au facut succesiunea si a venit acest om care pe baza acestei promisiuni a intentat proces mostenitorilor iar instanta i-a dat castig.avem termen de recurs pina maine si am dori sa stim daca are rost sa facem recurs . avem sanse de reusita ?
un proces pierdut in dauna unei promisiuni de vanzare redactat intre doua persoane , fara martori sau notar, caz in care vanzatorul este decedat ce sanse avem in cazul in care cerem recurs ? cat de solida este aceasta hartie ?