ce cladiri sunt considerate cu pereti din materiale rezultate unui tratament termic?Cladirea cu pereti din PAL, OSB...etc...la ce categorie din art. 457 cod fiscal (Legea 227 / 2015) se va incadra? Va rog sa-mi precizati daca sunt modificari aduse la cod sau norme, sprea se sti articolul de incadrare al cladirilor cu astfel de pereti. Multumesc.
dacac procesul verbal de receptie al casei a fost incheiat la o luna dupa casatorie, la un eventual divort cu partaj, au ambii soti dreptul la cate 1/2 din casa?
Sunt casatorita de 9 ani si nu am copii.Am construit o casa dar nu eram casatoriti la acea vreme, chiar daca am pus si eu bani si munca si in prezent eu ingrijesc fizic toata casa. Daca sotul meu moare inaintea mea, eu ce drepturi am? E valabil testamentul intre soti? Noi avem asa ceva, dar sotul meu vrea sa fie sigur ca averea va ramane nepotilor lui daca el moare primul, dar dupa ce voi muri si eu si vrea sa incheie un alt act care sa-mi interzica mie sa vand ceva dupa moartea lui si nepotii sai sa nu aiba acces la avere, iar daca nu sunt de caord cu ce vrea el vrea sa anuleze testamentul intre soti. Ce ma sfatuiti? Multumesc.
mihaita26