buna! am si eu o intrebare: la infiintare capitalul social al unui srl cu activitati de taxiuri cat trebuie sa fie 200 lei - minimul sau este vreo cerinta sa fie mult mai mare?
multumesc anticipat!
buna ziua!ma poate ajuta cineva cu o informatie referitoare la autorizarea c.a.r. de catre bnr, care sunt pasii de urmat si ce documente trebuie sa contina dosarul. multumesc anticipat! sau o lege in care as putea gasi informatii mi-ar fi de ajutor
buna ziua! am un contract de prest serv cu o soc , mi-a fost emis un bo pe care banca l-a refuzat- nu erau bani in cont.as vrea sa fac plangere penala si sa investesc bo apoi sa-l duc la executor.intrebaarea e cui adresez plangerea politiei economice sau parchetului?as dori si un model de plangere .mentionez ca bo erau emise de alta soc catre soc cu care noi avem contr de prestari si aceasta ni le-a girat noua, plangerea o fac ptr adm p[rimei nsoc sau celei cu carenoi avem contract/ va multumesc anticipat!
buna ziua! am un srl cu activitatea de transport. un angajat a facut un accident cu masina firmei , era si sub influenta alcoolului, nu a achitat amenda si finantele mi-au trimis infiintare de poprire pe societate si un titlu executoriupe numele fostului angajat facand precizarea ca intrucat a expirat scadenta de plata a amenziis-a emis acest titlu executoriu cu posibilitatea de de contestatie in instanta in 15 zile de la primirea adresei, se trece la executare silita fara nici o alta instiintare.ce trebuie sa fac eu ca societate sa nu se infiinteze poprirea pe contul nostru? persoana respectiva nu mai lucreaza la noi la firma imediat dupa acc
buna ziua! am un srl cu activitatea de transport. un angajat a facut un accident cu masina firmei , era si sub influenta alcoolului, nu a achitat amenda si finantele mi-au trimis infiintare de poprire pe societate si un titlu executoriupe numele fostului angajat facand precizarea ca intrucat a expirat scadenta de plata a amenziis-a emis acest titlu executoriu cu posibilitatea de de contestatie in instanta in 15 zile de la primirea adresei, se trece la executare silita fara nici o alta instiintare.ce trebuie sa fac eu ca societate sa nu se infiinteze poprirea pe contul nostru? persoana respectiva nu mai lucreaza la noi la firma imediat dupa accident. multumesc
buna ziua! am o mrpoblema si as avea nevoie de ajutor. am un srl cu activ. de transprt.un angajat a facut un accident cu masina de serv era sub influenta alcoolului, a fost amendat dar nu a platit amenda.mentionez ca nu mai lucreaza la mine.mi-a venit adresa de infiintare a popririi pe numele firmei si titlu executoriu de la administratia fiscala. ce pot sa fac?
contestatie la executare silita adresata instantei de contencios adm. sau o adresa catre finante si decizia acestora trebuie contestatat in instanta?pot vsa indraznesc si cu un model de contestatie? multumesc anticipat
buna ziua! sunt studenta si as vrea sa infiintez un IF cu activitate de consignatie.beneficiez de vreo reducere a taxelor de inmatriculare la orc sau se aplica reducere doar la infiintari SRL?sunt studenta in alt oras iar IF vreau sa-l fac acasa in alt oras, iar ca varsta si conditii de promovabilitate ma incadrez. multumesc