avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare if
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare if

buna ziua! sunt studenta si as vrea sa infiintez un IF cu activitate de consignatie.beneficiez de vreo reducere a taxelor de inmatriculare la orc sau se aplica reducere doar la infiintari SRL?sunt studenta in alt oras iar IF vreau sa-l fac acasa in alt oras, iar ca varsta si conditii de promovabilitate ma incadrez. multumesc
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 14:17, 13 Iulie 2009
reducerile se aplica si pentru infiintare de IF, II sau PFA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii pe internet naioro naioro Buna ziua. As dori sa infiintez o firma din 2 persoane total. Eu sunt student iar cealalta persoana nu e. Nu suntem din acelasi oras. Firma isi va desfasura ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid o firma mariuscrisan mariuscrisan Am 20 ani. Vreau sa imi deschid o firma in domeniul instalatiilor electrice. Care sunt etapele care trebuie sa le parcurg pentru crearea firmei? Ce taxe ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 2 asociati Rahmad24 Rahmad24 Buna ziua, Am hotarat impreuna cu sotia mea sa deschidem o firma, in mare stiu cam ce trebuie. Tin sa precizez ca sunt student in anul 3, vreau sa fac o ... (vezi toată discuția)