buna ziua! am un srl cu activitatea de transport. un angajat a facut un accident cu masina firmei , era si sub influenta alcoolului, nu a achitat amenda si finantele mi-au trimis infiintare de poprire pe societate si un titlu executoriupe numele fostului angajat facand precizarea ca intrucat a expirat scadenta de plata a amenziis-a emis acest titlu executoriu cu posibilitatea de de contestatie in instanta in 15 zile de la primirea adresei, se trece la executare silita fara nici o alta instiintare.ce trebuie sa fac eu ca societate sa nu se infiinteze poprirea pe contul nostru? persoana respectiva nu mai lucreaza la noi la firma imediat dupa acc
Platiti amenda pentru a nu vi se popri contul iar ulterior actionati in judecata fostul angajat pentru recuperarea debitului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Infiintare poprire
ira_mar79
buna ziua! am un srl cu activitatea de transport. un angajat a facut un accident cu masina firmei , era si sub influenta alcoolului, nu a achitat amenda si ... (vezi toată discuția)
Contestatie
ira_mar79
buna ziua! am o mrpoblema si as avea nevoie de ajutor. am un srl cu activ. de transprt.un angajat a facut un accident cu masina de serv era sub influenta ... (vezi toată discuția)