avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate karina1234

Activitate karina1234

in urma aprobarii noii organigrame si statului de functii din numarul de 12 posturi de functionari au mai ramas prevazute doar sapte. Institutia a mentinut pe post pe unii consilieri cu toate ca toti am fost angajati in aceeasi perioada si avem aceeasi clasa ,grad si treapta, iar unii dintre noi dam examen. nu inteleg cum este posibil asa ceva avand in vedere ca sunt doar 7 posturi si un nr. de 12 angajati. consider ca ar trebui sa participam toti la examen si in functie de nota obtinuta sa se ocupe posturile. Rog raspuns urgent si ce se poate face in aceasta situatie
buna revin cu intrbarea postata ieri si astept un raspuns, va rog; este posibil ca in cazul in care exista un numar de 7 posturi de functionari publici, grad asistent , treapta 3, si un numar de 12 functionari publici aceeasi clasa,grad si treapta, sa sustina examen numai o parte dintre ei ceilalti fiind mentinuti pe post dupa cine stie ce criterii, in conditiile in care legea 188/ 1999 stipuleaza in mod clar in ce conditii se sustine examen?
buna. este posibil ca in cazul in care exista un numar de 7 posturi de functionari publici, grad asistent , treapta 3, si un numar de 12 functionari publici aceeasi clasa,grad si treapta, sa sustina examen numai o parte dintre ei ceilalti fiind mentinuti pe post dupa cine stie ce criterii, in conditiile in care legea 188/ 1999 stipuleaza in mod clar in ce conditii se sustine examen?
buna. este posibila concedierea functionarilor publici conform dispozitiilor codului muncii, avand in vedere ca incetarea raportului de munca este strict reglementat de dispozitiile legii 188/1999?